Mistrovství světa - kvalifikace FIFA - Mistrovství světa - kvalifikace 2010

zóna UEFA (Evropa) - skupina 2
05.09.2009 20:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Izrael - Lotyšsko 0:1

Lotyšsko notně zvedlo své postupové šance, když brankou Gorksse zvítězilo 1:0 v Izraeli. Hráči pobaltské země jsou nyní bodově na stejné úrovni s druhými Řeky a na vedoucí Švýcary ztrácejí tři body.

Zato Izraelci jsou čtyři body za svým dnešním soupeřem a vidina účasti na finálovém turnaji v Jihoafrické republice se jim pomalu, ale jistě rozplývá. V kvalifikaci na mistrovství světa navíc doma prohráli po dlouhých šestnácti letech.

Domácí hráči hnaní diváky na stadioně Ramat Gan měli z utkání mnohem více a jejich převaha byla místy až drtivá. Do šancí se ale Izraelci příliš mnoho nedostávali, výjimkou budiž střela Yaniva Katana. Hráč Maccabi Haifa ale mířil těsně vedle.

Rána pro domácí tým přišla v 59. minutě a zasadil jí již zmiňovaný Kaspars Gorkss. 27letý obránce si našel místo pro hlavičku po dobře zahraném rohovém kopu a nezadržitelně skóroval - 0:1. Bohužel pro domácí, tento gól zůstal v utkání jediný, a tak všechny body si odváží domů Lotyšsko.

Autor: Petr Vaněček / goal.com, sports.yahoo.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1....možná remiz, ale já dávám 1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Izrael doma v pekle svych fanousku musi vyhrat....tip 1 3:1,3:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
Ligter

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele