Mistrovství světa - kvalifikace FIFA - Mistrovství světa - kvalifikace 2010

Reportáž

Gruzie - Kypr 1:1

Na posledních místech ve skupině číslo osm se nic nemění. Gruzie totiž s Kyprem remizovala 1:1, i když byli hosté o trochu lepším týmem, a oba týmy tak získaly své první body do kvalifikace.

Zatímco kyperská Famagusta bojuje čestně a skvěle v Lize mistrů, s národním týmem to tak růžově nevypadá. Gruzie poprvé ve své zemi od srpnové války s Ruskem pořádala fotbalové utkání. Jak Kypr, tak Gruzie si však už nyní těžko mohou nárokovat postup do Afriky.

Po velice nudné první půli, kdy měl po chybě domácího Khizanišviliho šanci Konstantinou, ale skvěle zareagoval brankář Lomaia, oživila fandy 52. minuta, kdy se kopala nařízená penalta. Smůla pro hosty, že Efstathios Alonefti jí neproměnil. Kypr však i přesto dokázal skórovat, za čtrnáct minut od oné události zužitkoval pas hříšníka Aloneftise hlavou Michael Konstantinou. Gruzie v 73. minutě vyrovnala, Levan Kobiašvili se nejlépe prosadil ze skrumáže v pokutovém území a rozvlnil síť.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

remíza 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

taky to vidim na remizu....Kypr doma vcelku hraje..ale venku neskodny...0:0,1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0-0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele