Mistrovství světa - kvalifikace FIFA - Mistrovství světa - kvalifikace 2010

zóna UEFA (Evropa) - skupina 4
06.06.2009 17:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Ázerbájdžán - Wales 0:1

Wales působil v Baku po celý zápas velice unaveným dojmem, přesto však gól Davea Edwardse z ojedinělé příležitosti stačil na hubené vítězství nad Ázerbájdžánem v poměru 1:0.

Navzdory výhře má Wales malé šance k postupu na šampionát v Jižná Africe, teď už by potřeboval menší zázrak. První poločas mnoho fotbalové krásy nenabídl, Wales působil nezkušeně a ani Ázerbájdžán nevyužil jeho slabších chvilek. První vážnější akce přišla až na konci poločasu a zrovna byla gólová.

Obrana Ázerbájdžánu zaspala a neodrazila míč letící po centru Earnshawa. K balónu se dostal Edwards a prostřelil gólmana domácích. Na druhé straně střílel Zeynalov, gólman Hennesey ovšem míč vyrazil mimo bránu. Ve druhé půli měl Hennesey více práce a nebezpečný byl zejména pokus Subasice.

Snadnější bylo chytit střelu Bakshiyeva, naopak na druhé straně byl Wales slabším týmem. Favoritovi utkání se nedařilo a dostat se přes obranou hráz Ázerbájdžánu bylo téměř nadlidským úkolem. I tak si Wales došel pro výhru 1:0.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

V tomto zapase vidim papirove lepsi tym Walesu....tudiz neprohra Walesu 02

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

vyšlooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Tip.: 1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele