play off - osmifinále
12.07.2007 05:15 CET
2 : 2
3:4 pen.
(1:0, 2:2)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (8)

Přidat komentář
HOST*Sestinozen

Kalouda

Reagovat
HOST*marthas

Nenapsal jsi to obráceně?

Reagovat
smazaný uživatel

myslim 0:0 a pak je naši udolaj na penalty

Reagovat
HOST*

No" Myslim ,ze jsme jeste nic neukazali! Slaba vyhra s Panamou a stastna remiza s Argentinou. Pri trosce stesti mozna Japonsko udolame na penalty!!!

Reagovat
HOST*

Velke Steesti, ale hosi Dekujem. Ceske srdce zase ukazalo svou silu!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ma tak napadá, že darí sa z regiónu Rakušanom, vašim Čechom, Poliakom, no a Slováci zase veľké nič Ach zabudol som, maďari tiež, ale to je teda fakt útecha.

Reagovat
HOST*

Netreba z toho robit velku vedu. My a Madari budeme v suterene aj dalej Ale zaujimave je pocut ceskych komentatorov, vzdy sa pasuju na jasnych outsiderov, bez ohladu na supera, cas, pocasie atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam źe se díva i naś slavný náćelník A týmu Kekipetra

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele