základní skupiny - skupina D, 2. kolo
16.06.2006 21:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

MEXIKO JEN REMIZOVALO S ANGOLOU

Angola slaví první bod na MS, který získala v bezbrankovém zápase proti Mexiku. Mexičané měli ve většině zápasu viditelnou převahu, angolská obrana však pracovala téměř bezchybně a v závěrečné čtvrthodině dokázala i v deseti mužích ubránit výsledek 0:0.

Podle očekávání byli od úvodních minut aktivnější Mexičané, již v 10. minutě mohli jít dokonce do vedení – Márquez se postavil k rozehrání přímého kopu a prudce vystřelil, míč však směřoval pouze do středu branky, kde stál připravený brankář Ricardo. O tři minuty později to záložník Barcelony opět zkoušel dálky, Ricardo se po tečovaném míči tentokrát jen marně natahoval, naštěstí mu pomohla tyč.

Ve 26. minutě měla první šanci Angola, z přímého kopu mířil Delgado jen těsně vedle. Africký celek postupem času vyrovnával hru a především výbornou defenzivní prací ze hry téměř vymizeli ofenzivní hráči Mexika. V ojedinělé šanci se ve 44. minutě ocitnul Franco, který se ve vápně dostal k míči a pohotově zakončil, Ricardo stačil zasáhnout.

V 56. minutě měli Mexičané další příležitost ke skórování, když Ricardovu hrubku málem potrestal Franco, v obležení několika protihráčů však vystřelil příliš slabě a brankářovu úlohu zastal obránce Jambo. O dalších deset minut později Jambo chyboval v rozehrávce a dal příležitost Bravovi, ten však tváří tvář brankáři selhal.

V 78. minutě byl po druhé žluté kartě vyloučen André a Mexiku se tak naskytla příležitost hrát více než deset minut proti oslabenému soupeři. V 87. minutě z 35 metrů napřáhl Márquez a Ricardo s vypětím všech sil vyrazil míč na roh. O pár desítek vteřin aktivní Márquez centroval do vápna a Ricardo velmi nejistým zákrokem dal možnost zakončit Bravovi, jeho střelu však zastavil tyč.

Ve zbývajících minutách už si ani jeden z týmů žádnou šanci nevypracoval, zápas tak skončil bezbrankovou remízou. Mexiko může mrzet množství neproměněných šancí, díky této nečekané ztrátě bodů by mohlo přijíti o postup do osmifinále, do kterého se by stále mohla dostat i Angola.

Autor: Aleš Ratzka

Komentáře (17)

Přidat komentář
antimadrista

Mexico Mexiko RA RA RA !

Reagovat
HOST*

Mexico chce postoupit z 1 mista takze zapas se slaboučkou Angolou bude prone hračka typuji 2:0

Reagovat
HOST*vazquez

Angola hrala druhý polčas proti Portugalcom dobrý futbal, takže poznámka autora nado mnou, že " slabučká Angola " svedčí o tom, že to buď nevidel alebo Angolu podceňuje. Pre mňa má Angola dnes veľmi slušné šance.

Reagovat
HOST*RafaelMarquéz

Tak mam znovu pocit, že Rafa zařízne celou Angolu. Škoda, že já nemam šanci zaříznout Kyslíka a Guevaru.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, dělej, řezej Jestli si to nepochopil,tak to byla prdel,stejně to nikam nevedlo!!!A už bys mě řezal stejně jakjo kyslíka,kterej se do tebe naváží?Požaduju omluvu

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybyss byl alespoň trošku chytrý, tak nereaguješ hned po pěti minutách, čímž jen potvrzuješ, že jsi to ty sám...

Lepší by teda bylo, abys to nechal tak a netrapasil tady s tímto hdoně trapným pokusem, budiž no, ale aspoň to zkus dělat tak ,ať to není hned každému okamžitě jasné...

Reagovat
HOST*RafaelMarquéz

Á, Kyslíku, koukam, že krysy vylejzají z děr. Zase se ti něco nelíbí? Pětiminutovej interval je asi synonimum pro schizofrenii, co doktore Freude? Už mě nebaví poslouchat připomínky, že nejsem jeden, ale jsem dva.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejseš dva, jsi jeden a píše pod dvěma nicky, což je ukázka největší srabárny a když se to provalí, tak taky největšího trapasu. Je toho tolik jako důkaz, že to nejde nijak zakecat.

Reagovat
HOST*RafaelMarquéz

Dobře, no. Je vidět že nejsi naivní. Pro mě to byla stejná prdel jako pro tebe Stejně mě tahle stránka už nebaví a trávim na ní moc času - takže zas půjdu o dům dál. I když bych si moh změnit nick, nebo dva nicky Končim. Adios mis amigos. Barcu budu mít navždy v srdci, ale už to holt nebudu prezentovat na eurofotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale mě se tak snadno nezbavíte

Reagovat
HOST*RafaelMarquéz

No tak Che, nech toho. - ne to byl samozřejmě vtip na konec. to bych si neodpustil.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to zas nemusíš, stačí si určit jeden nick a pod ním psát vše. Popřípadě psát pod dvěma ale nechovat se jako že jste dva lidé.

Reagovat
HOST*luca

nevíte jak se jmenuje mexický brankář??,

Reagovat
Shevchenko

Sanchéz

Reagovat
HOST*Oscar Tramor

Tak podle toho článku jedím hráčem zápasu byl Marquéz. A to je jenom dobře, zatim všichni hráči Barcelony na MS hrajou v super formě, překvapivě zatim trochu zaistává

Ronaldinho - ale podle mě to byla vyjímka a Ronnie bude jedním (jestli ne úplně) z nejlepších. Akorát včera si u mě udělal kaňku Bommel za ty likvidační zákroky...

Já to utkání Mexika neviděl, ale slyšel jsem, že to byla nuda k uhlodání, takže toho ani nelituju. Škoda, že si Mexikánci tak zbytečně zkomplikovali postup.

Reagovat
HOST*Andy

trapnej fotbal to byl, remíza tomu slušela. Mexiko bylo marné a Angola nemá takovou kvalitu aby někoho přehrála.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě že jsem fandil Angole! :)))

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele