Mistrovství Evropy - kvalifikace UEFA - Mistrovství Evropy - kvalifikace 2020

skupina H, 6. kolo
10.09.2019 20:45 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Francie nezářila, Andorru ale bez větších problémů porazila

Oba dosavadní venkovní zápasy v kvalifikaci prohrála Andorra jedinou brankou a odevzdaně nepůsobila ani na půdě horkého favorita z Francie. Tam prohrála 0:3 po trefách Comana, Lengleta a Ben Yeddera.

Hned první větší příležitost skončila gólem. Ikoné poslal šikovnou přihrávku za obranu Andorry, na níž si naběhl Kingsley Coman, který si míč ještě posunul a ranou do poloodkryté klece otevřel gólový účet utkání.

Asi o deset minut později z otočky pohotově pálil Giroud, Gómes jeho pokus vytasil na roh. Krátce na to do vápna s míčem pronikl Griezmann, načež byl stažen San Nicolásem a sudí bez váhání nařídil penaltu. Její exekuce se ujal sám faulovaný, ovšem kopl ji bídně a brankáře se mohl znovu vytáhnout.

Napravit jeho zaváhání mohli dalekonosnými ranami Coman a Varane, první jmenovaný ale mířil nad, toho druhého bravurně vychytal Gómes. Druhá trefa tak přišla až po pauze. Griezmann se postavil k volnému přímému kopu, jenž provedl lépe než předtím penaltu. Našel přesně hlavu Clémenta Lengleta, který velkou šancí nepohrdl.

Hlavou se zkoušel prosadit i Coman, ten si však tentokrát vylámal zuby na Gómesovi. Na břevně zase skončila hlavička Sissoka, stejně tak Comanovo zakončení po Digneho centru. Gólovou tečku za utkáním dal Wissam Ben Yedder, který v nastavení dorazil do brány Fekirův přímák.

Reprezentanti země galského kohouta tak drží na čele tabulky krok s Tureckem, před třetím Islandem mají náskok tří bodů. Andorra je beznadějně poslední.

Autor: Martin Vejdělek / onlajny.com, highlightsfootball.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele