Mistrovství Evropy - kvalifikace UEFA - Mistrovství Evropy - kvalifikace 2020

skupina F, 7. kolo
12.10.2019 18:00 CET
0 : 3
(0:0)

Reportáž

Rumunsko vyhrálo na Faerských ostrovech díky koncovce

Hodně dlouho se v duelu mezi Faerskými ostrovy a Rumunskem čekalo na branku, nakonec padly hned tři. Rumunům vítězství v závěrečné dvacetiminutovce zajistili Puscas, Mitrita a Keseru.

Hosté byli podle očekávání od začátku aktivnějším týmem, blízko brance byl v sedmnácté minutě Andone, který však nepotrestal gólmanovu chybu a místo poloodkryté klece trefil jen obránce. Nielsen však své zaváhání napravil a po chvíli vychytal Hagiho pokus.

Konečně zahrozili i domácí, po půlhodině hlavičkoval Olsen po Bjartalidově centru a Tatarusanu se musel řádně vytáhnout. Na druhé straně pálil Stanciu, jenže jen nad břevno. Na další šanci čekali Rumuni dlouho, zblízka hlavičkující Puscas v ní trefil jen brankáře.

Dvacet minut před koncem už George Puscas své spoluhráče rozradostnil. Stanciu vymyslel geniální přízemní přihrávku z poloviny hřiště za obranu, Puscas si s nastalou situací poradil a Nielsena přehodil.

Brzy přišel druhý zásah. Prsty v něm měl opět slávista Stanciu, který rychle a nečekaně rozehrál standardní situaci. Míč se po skrumáži dostal až k Alexandru Mitritovi, který poměrně hravě překonal statického gólmana ranou na zadní tyč.

Do třetice Rumuni skórovali v nastavení. Mitrita našel Claudia Keserua, který tváří v tvář Nielsenovi uspěl a dal utkání konečný výsledek. Faery tak v tabulce nadále okupují poslední pozici bez jediného bodu, Rumuni jsou třetí s bodovou ztrátou na postup.

Autor: Martin Vejdělek / onlajny.com, fullmatchesandshows.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Elmas

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele