Mistrovství Evropy - kvalifikace UEFA - Mistrovství Evropy - kvalifikace 2008

skupina E
08.09.2007 18:00 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Anglie - Izrael 3:0

Tým Albionu zvládl zápas na výbornou a jednoznačně deklasovali Izraelce 3:0. Tato výhra nadále drží Angličany v boji o postup na šampionát. Ostrovanům patří momentálně třetí příčka a ztráta na první místo činí tři body.

První branku vstřelili reprezentanti Anglie ve dvacáté minutě, kdy se trefil Wright Phillips. Druhou branku přidali až na začátku druhého poločasu díky parádní střele útočníka Newcastle United Michaela Owena, pro nějž to byl 38. gól v reprezentačním dresu. V 66. minutě zpečetil anglické vítězství Micah Richards, který zaznamenal svůj první gól v reprezentačním dresu.

Autor: David Křížka

Komentáře (5)

Přidat komentář
HOST*bary72

England musí!!! Ale bude to nic moc, tak 2:1

Reagovat
HOST*Jarda

Reagovat
HOST*jarda

Anglie:Izrael:0-0

Reagovat
smazaný uživatel

Anglie nema dobrou formu... tohle je zapas dne a prekvapeni dne tip: 1:1 (Terry - Colautti)

Reagovat
HOST*

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele