8. kolo
18.09.2022 17:05 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Zápas mezi Nantes a Lens vítěze nepoznal

Přesto bylo na Stade de la Beaujoire k vidění pár zajímavých šancí. Remíza hraje více do karet hostům, kteří přečkají reprezentační přestávku na čtvrté pozici a nadále se můžou pyšnit dosavadní neporazitelností. Les Canaris připisují čtvrtou remízu, díky které setrvávají až příliš blízko sestupových vod.

Už v 8. minutě se domácím vyplatil pressing, díky kterému přišel o míč Seko Fofana a Mostafa Mohamed se ocitnul tváří v tvář Sambovi. Brankář Racingu nakonec zasahovat nemusel, jelikož egyptský forvard, který v Bretani hostuje z Galatasaray Istanbul, vcelku trestuhodně minul pravou tyčku.

Na druhé straně jen tak pozdravil Albana Lafonta bývalý hráč Angers, totiž Jimmy Cabot. V minutě dvacáté zkusil štěstí Pedro Chirivella. Muž v rukavicích by s touto střelou býval mohl mít problém, kdyby ji do bezpečí netečoval Massadio Haïdara. Po půl hodině táhnul akci hostující skvadry Florian Sotoca. Jimmy Cabot se dostal do zakončení, které mu pokazil španělský záložník Chirivella.

Záhy si dělal v soupeřově šestnáctce prostor David Costa. Nicolas Pallois se jeho pohybem nenechal rozhodit, a tak nezbývalo, než pobídnout neobsazeného kapitána Fofanu, za jehož slaboučkou navštívenku nechal brankář děkovat. Devět minut po startu druhého poločasu vymyslel technický obstřel Przemyszlaw Frankowski a k tomu, aby Willy Delajod odpískal úvodní trefu zápasu, chybělo jenom pár centimetříků.

V 66. minutě se připomněl Ludovic Blas, ale jeho zakončení v pádu se stalo pro Briceho Sambu přesnadnou kořistí. Následně musel Alban Lafont rychle odehrát před dotírajícím Salisem Abdulem Samedem. Příznivci Kanárků po celou partii neúnavně fandili, nicméně svému oblíbenému klubu ke tříbodovému zisku nedopomohli.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele