16. kolo
29.12.2022 17:00 CET
0 : 2
(0:2)

Reportáž

Téji Savanier (© AFP)

Lorient doma nestačil na Montpellier

Fotbalistům Lorientu se i po přestávce nezačalo dařit a výborná forma z úvodu sezony je tatam. Les Merlus doma nestačili na Montpellier, přičemž obě branky inkasovali v prvních dvaceti minutách. Pro domácí ekipu je to šestý zápas v řadě bez výhry, zatímco Montpellier se může poprvé radovat ze zisku tří bodů pod novým trenérem Regisem Le Brisem.

Nepovedeného začátku mohou v Lorientu jenom litovat. Hostující MHSC poprvé rozveselilo své příznivce už po třech minutách. Téji Savanier předvedl fantastický volný přímý kop a brankář Mannone zůstal stát jako přikovaný. Montpellier samozřejmě rychlá branka nabudila a domácí se i nadále museli bránit. Neúspěšně.

Ve 22. minutě Elye Wahi zkusil vystřelit, avšak obrana jeho pokus zablokovala a pak jen nečinně přihlížela, jak si stejný hráč jde pro pohodlnou dorážku. Katastrofální bránění Lorientu mělo fatální následky.

Dvoubrankový rozdíl byl nakonec klíčový. Lorient ještě v prvním poločase dvakrát vystřídal, ale nebylo mu to nic platné.

Druhý poločas nebyl zrovna reklamou na atraktivní fotbal. O zajímavé momenty sice nebyla úplná nouze, nicméně žádný další gól nepadl. Lorientu se ve druhém poločase nedala upřít snaha, ale poctivé bránění ze strany Montpellieru zkrátka vítězilo. Hosté se dočkali své první výhry pod trenérem Regisem Le Brisem.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele