13. kolo
07.11.2021 17:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Florent Mollet (© AFP)

Nice překvapivě padlo s Montpellierem

Posun na druhou příčku se v případě OGC Nice nekoná. Les Aiglons doma překvapivě nestačili na Montpellier, který vyhrál po jediném gólu Florenta Molleta. Hosté znovu potvrdili, že patří k nejméně předvídatelným týmům Ligue 1 a v tabulce se posunuli už na sedmé místo.

Domácí dobře věděli, že jen výhra je vrátí zpět na druhé místo před RC Lens. Svěřenci Christophera Galtiera byli favoritem, ale tuto roli tentokrát nezvládli.

Přitom již ve 13. minutě měl na kopačce úvodní gól Amine Gouiri. Ve vápně si zpracoval centr z pravé strany a pohotově vypálil nad. O chvíli později pálil už přesně Delort a Omlin si připsal první zásah. Nice bylo aktivnější, ale do zakončení se dostávalo čím dál obtížněji a prosadit se v prvním poločase nedokázalo.

Montpellier opravdu skvěle bránil a vydrželo mu to i v průběhu druhého dějství. Christopher Galtier se pokusil osvěžit hru příchodem Clauda-Mauriceho a i když hra měla slušné tempo, postrádala zakončení.

V Allianz Riviéře to dlouho vypadalo na bezbrankovou remízu, avšak v 81. minutě zmrazil domácí fanoušky Florent Mollet. Po centru z levé strany se dostal k propadlému balónu a tvrdou ranou k tyči nedal Benítezovi šanci. Nice ještě mělo trochu času na vyrovnání, ale skvěle fungující defenzíva HSC nepolevila. V nastavení si zkoušel vymodlit pokutový kop Dolberg, nicméně sudí Gautier zůstal neoblomný.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele