9. kolo
02.10.2021 17:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Kevin Gameiro (© AFP)

Montpellier se rozešel se Štrasburkem smírně

Od roku 2020, včetně jednoho měření sil v Coupe de France, porazil Montpellier svého soka už čtyřikrát za sebou. Na pátý pokus se ovšem dočkal pouze remízy, jež se urodila v průběhu prvního poločasu. Očekávaně vyrovnaný duel nejprve načal svou trefou Florent Mollet, avšak odpověď na ni našel Kévin Gameiro, jenž tak Štrasburku přisoudil aspoň nějaký bodový zdar.

Domácí se ujali vedení poměrně záhy, konkrétně ve 12. minutě. Savanier zleva vyslal dlouhý pas na hranici brankového území, tam nestačil míč odvrátit hlavičkující Le Marchand, naopak ho Germain stačil prostrčit k nohám Molleta, který poté z halfvoleje svou pumelicí propálil brankáře Selse. Vedení MHSC však nevydrželo příliš dlouho, přesněji řečeno šestnáct minut.

Už předtím podnikl Štrasburk poměrně slušnou akci po pravé straně, to když Sissoko uvolnil Gameira, ten pak svou přihrávkou hledal před bránou Ajorqueho, a nebýt včasného obranného zákroku Souqueta, asi by se skóre měnilo již v tu chvíli. Každopádně o pár chvil později přece Gameiro skóroval, to když mu v pokutovém území merunu prostrčil nakrátko parťák Ajorque.

Oba celky si ve druhém dějství vytvořily pár příležitostí, nicméně žádnou z nich nepřetavily v další branku. V 60. minutě se objevil v parádní pozici Germain, avšak zakončení mu vůbec nevyšlo podle představ, jeho spoluhráče Savaniera následně vychytal Sels. Na druhé straně se pokoušel rozradostnit Les coureurs Gameiro, avšak nepovedený pokus doputoval do zámezí.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dám na bookmakera, kdo by rozdával, že ano?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele