28. kolo
12.03.2022 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Nice zaváhalo v Montpellieru, duel skončil 0:0

Bodovou ztrátu zaznamenalo druhé OGC Nice, které vyšlo střelecky naprázdno proti Montpellieru. Utkání výrazně ovlivnilo vyloučení stopera Danteho i neproměněná penalta v podání Téjiho Savaniera. Oba celky také orazítkovaly brankovou konstrukci.

V utkání nakonec žádná branka nepadla, což ale neznamená, že se nebylo na co dívat. Diváky poprvé zvedl ze sedadel Andy Delort, který ve vyložené šanci rozezvonil tyčku! Do zakončení se dokázal dostat i Montpellier, jmenovitě Maxime Esteve, jenž po rohovém kopu nedůrazně střílel do připraveného brankáře.

Rozhodující okamžik přinesla 35. minuta a velmi přísně nařízená penalta ve prospěch Montpellieru. Wahi po kontaktu s Dantem upadl a brazilský stoper si vysloužil rovnou červenou kartu. Verdikt rozhněval nejen Danteho, ale i trenéra Galtiera, nicméně sudí si na svém rozhodnutí trval. Ideální možnost dostat se do vedení měl Téji Savanier, ale situaci vůbec nezvládl a pokus o "panenkovskou" penaltu zpackal.

Montpellier měl ještě spoustu času početní převahu využít, ovšem všechny své příležitosti zazdil.

Mollet v jasné pozici hlavičkoval těsně vedle, Germain orazítkoval tyčku stejně jako zblízka Esteve. Neproměněné příležitosti musely HSC hodně mrzet. Remíza 0:0 je nakonec ztrátou pro oba celky, byť o něco větší pro Nice. Jihofrancouzský celek zůstává na druhém místě, ale bodově se na něho může dotáhnout Olympique Marseille.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele