20. kolo
19.01.2022 19:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Radost hráčů Troyes (© AFP)

Frustrovaný Montpellier hlavně bortil a kopal kolem sebe, oslabený nakonec padl s Troyes

Vstup do roku 2022 v rámci Ligue 1 se Montpellieru zatím nedaří. V dohrávce dvacátého kola si na konto zapsal druhou porážku v řadě, po nezdaru se Štrasburkem neuspěl doma ani proti o záchranu usilujícímu Troyes. Domácí dohrávali prakticky celou třetí třetinu utkání bez vyloučeného kapitána Téjiho Savaniera, hosté přitom tuhle červenou kartu tvrdě ztrestali.

První poločas ještě žádný zásadní moment nenabídl. Nebezpečněji sice Montpellier opravdu působil, v 6. minutě se proti brankáři Gallonovi neprosadili Ferri a z dorážky pak ani neustále hladový Savanier, ve 22. minutě nedokázal zachytit centr Savaniera z přímého kopu Wahi, ale Troyes ve finále působilo v obraně kompaktně a žádnému soustavnému tlaku vlastně nečelilo.

Ani po obrátce se MHSC v ofenzívě zásadně nezlepšilo. Situaci si navíc dost zkomplikovalo v 63. minutě, Savanier totiž šlápl na zemi na ležícího El Hajjama a po červené kartě zbytečně oslabil svůj tým. Přesilovku nakonec ESTAC, které se nenechalo k ničemu vyprovokovat, ve svůj prospěch zužitkovalo, v 74. minutě zpoza šestnáctky zacílil přesně k tyčce Chavalerin.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com, lequipe.fr

Komentáře (1)

Přidat komentář
DidusIneptus

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele