5. kolo
12.09.2021 17:00 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

Radost hráčů Nice (© AFP)

FC Nantes po dalším nepřesvědčivém výkonu přenechalo všechny body Nice

Až do pětasedmdesáté minuty se na Stade de la Beaujoire dařilo proti mírně favorizovanému protivníkovi držet bezbrankový stav. Jenže dvě zaváhání zapříčinila třetí porážku v sezoně. Naopak Nice drží čtvrtou příčku, přestože se utkání s Marseille před necelými třemi týdny nedohrálo.

O první střelu tohoto střetnutí se v 7. minutě postaral Hichem Boudaoui. Ovšem že by byl nějak přesný, to se rozhodně tvrdit nedá. Osman Bukari byl krátce poté o něco přesnější, ale Walteru Benítezovi žádné vrásky nepřidal. Ve 33. minutě měli Les Canaris veliké štěstí, že hlavičku Maria Leminy zastavilo břevno.

V závěru úvodního dějství si na zadní tyč naběhnul Moses Simon. Bohužel pro domácí nedokázal centr z pravé strany lépe usměrnit. A protože po něm Randal Kolo Muani napálil rovněž brankovou konstrukci, šlo se do šaten za bezbrankového stavu. Ve druhém poločase obě mužstva dlouho působila dojmem, že jim remíza maximálně vyhovuje.

Až v 74. minutě se pro ránu z dálky rozhodnul Sébastien Corchia a Benítez musel předvést výborný zákrok, díky kterému mohli jít "Orli" zanedlouho do vedení. Melvin Bard našel a malém vápně Kaspera Dolberga, který zakončoval podle všeho hrudníkem - 0:1. Z časomíry pak uběhlo pouhých pět minut, když přidal pojistku Amine Gouiri.

Jednoduše si narazil s Andym Delortem, načež z bezprostřední blízkosti vcelku nerušeně procedil kulatý předmět pod padajícím Albanem Lafontem - 0:2. Rozhodčí Benoît Millot ještě musel počkat na potvrzení od svého kolegy u videa, ale celá akce se ukázala býti v souladu s pravidly. Kombouarého skvadra se ve zbývajících minutách k ničemu nepropracovala, takže se zase o něco přiblížila sestupovému pásmu.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele