18. kolo
06.01.2021 19:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Rennes po čtyřech výhrách v řadě připisuje remízu s Nantes

Svěřencům Juliana Stéphana vyšel poslední kalendářní měsíc roku 2020 téměř na výbornou. V Ligue 1 předváděli spolehlivé výkony, kdežto s Ligou mistrů se museli rozloučit už po základní skupině. Oproti tomu v Nantes věří, že tahle remíza pomůže týmu nového kouče Raymonda Domenecha k dalším solidním představením.

První dobrá šance se na Stade de la Beaujoire zrodila v 16. minutě. A postarali se o ni domácí hráči, nastupující v tradičních žlutých dresech. Nepřesvědčivý obranný zákrok nabídl Coulibalymu příležitost vyslat parádní přihrávku za defenzivní linii. Imran Louza se díky ní ocitnul sám před Romainem Salinem, který však stihl včas vyběhnout a tenhle pokus zlikvidoval.

Ve zbytku úvodního dějství to bylo z obou stran spíše takové nesmělé oťukávání. Co se domácího celku týče, hodně byl vidět Randal Kolo, zatímco na opačném pólu se snažil Martin Terrier. Nikdo však soupeřova gólmana výrazněji neohrozil. Zmíněný dánský fotbalista by i u prvního slibnějšího pokusu druhého poločasu.

Po jeho přihrávce mohl pálit Benjamin Bourigeaud, jenže mířil těsně vedle. Následně předvedl dobrou práci s balonem Randal Kolo a nebýt obětavého zákroku obránce, kdo ví, jestli by náhodou Salin nelovil kulatý předmět ze své sítě. Gólman ve službách hostujícího celku se musel činit i v 67. minutě, když zasahoval proti nebezpečnému střílenému centru, který jeho směrem vyslal Sébastien Corchia.

V 79. minutě přišel na trávník Fábio a hned za necelých 120 sekund mohl přihrát na gól Kalifovi Coulibalymu. Hlavička malijského útočníka o kousíček přeletěla břevno a skončila jenom na horní síti. Les Rouges et Noirs za celých devadesát minut Albana Lafonta ani jednou přímo neohrozili, a tak nepřekvapilo, že s Nantes hráli 0:0.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele