9. kolo
05.10.2019 20:00 CET
1 : 3
(0:2)

Reportáž

Bordeaux vyloupilo Toulouse třemi góly

Bordeaux se dotahuje na čelo a po vítězství nad Toulouse se vyhouplo už na čtvrté místo s jednobodovou ztrátou na Ligu mistrů. Girodins parádně vyšel začátek zápasu, dva rychlé góly a ještě jeden zásah na začátku druhého poločasu znamenaly pohodlné vedení, které už Toulouse nedokázalo nijak zvrátit.

Pro Toulouse znamená další porážka propad až na osmnácté místo a po slibném začátku je to velké vystřízlivění. Domácím vůbec nevyšel start zápasu a už po 60 sekundách prohrávali. Nicolas De Préville se rozhodl nic nevymýšlet, potáhl balón k pokutovému území a ranou k tyči poslal Bordeaux do vedení. Ve 13. minutě měl De Préville další velkou šanci, ale z přímého kopu jen orazítkoval spojnici tyče a břevna. Úžasnou dvacetiminutovku pak uzavřeli hosté druhým gólem. Skvělý De Préville poslal do šestnáctky centr a Pablo kopačkou poslal balón za Reynetova záda. Základ pozdějšího vítězství byl úspěšně položen.

Bordeaux mělo v prvním poločase velkou územní převahu a stejně aktivně vlétlo i do druhého poločasu. Nebezpečnou ránu Kamana sice vyrazil Reynet, ale v 53. minutě na tu v podání Hwang Ui-joa nedosáhl a TFC už prohrávalo o tři góly. I ve třetí brance měl prsty díky asistenci Nicolas De Préville.

Domácím se alespoň podařilo sympaticky snížit, Efthimis Koulouris vypálil přízemní střelu přesně k tyči kam Costil nemohl dosáhnout. Blízko bylo i zdramatizování zápasu, čtvrthodinu před koncem totiž orazítkoval břevno Gradel. Toulouse se tedy dostalo do zápasu, ale až v jeho závěrečné části a to bylo příliš pozdě. Bordeaux si nakonec odvezlo výhru 3:1 a poskočilo na čtvrté místo tabulky Ligue 1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele