4. kolo
31.08.2019 20:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Toulouse po obrátce dvakrát udeřilo a Amiens porazilo 2:0

Dobrý začátek sezony potvrdilo Toulouse, které využilo domácí prostředí a zvítězilo nad Amiens 2:0. Hosté nehráli špatně, ale s jednou střelou na branku za celé utkání se toho moc vyhrát nedá. Tři body domácím vystřelil Makengo a Koulouris.

Zápas mezi TFC a Amiens měl velkou důležitost z hlediska pozdějších bojů o záchranu. Přeci jenom se na stadionu Municipal utkala dvě mužstva, která mnozí pasují do boje o záchranu. Toulouse ale začalo sezonu dobře a proti Amiens to výsledkem potvrdilo.

Hostům přitom patřil začátek utkání a první velkou příležitost poslal Gaël Kakuta těsně vedle. Amiens bylo dál lepším mužstvem a po půlhodině hry se dokonce dožadovalo pokutového kopu, když obránce Diakité ve vápně zahrál rukou. Sudí však k nelibosti hostů penaltu zahrávat nenechal, Coulibalyho ruku vyhodnotil jako nezaviněnou. Toulouse si první velkou možnost vypracovalo až na sklonku prvního poločasu. Po chybě Amiens se balónu zmocnil Quentin Boisgard, ale svojí ranou jen těsně minul pravou tyč.

Mnohem úspěšnější byl při střelbě až Jean-Victor Makengo, který pět minut po změně stran zkusil střelecké štěstí ze střední vzdálenosti a jeho rána krásně zapadla do sítě! Toulouse vedlo a o deset minut později svůj náskok navýšilo. Kapitán Gradel postupoval společně s Koulourisem, kterému před šestnáctkou poslal přihrávku a druhý jmenovaný propálil Gurtnera.

Amiens na dvoubrankovou ztrátu zareagovalo střídáním, jenomže domácí si luxusní náskok zuby nehty hlídali a jelikož už žádná další velká šance k vidění nebyla, skončila utkání vítězstvím Téfécé 2:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele