23. kolo
04.02.2020 19:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Rennes prováhalo možnost poskočit na druhé místo, v Lille prohrálo po gólu Loica Rémyho

Rychlá branka Loica Rémyho nakonec znamenala důležité vítězství Lille nad Rennes 1:0. Hosté tak prováhali možnost jít alespoň dočasně na druhé místo před Marseille a zůstávají třetí. LOSC je se tříbodovou ztrátou čtvrté.

Na stadionu Pierra Mauroye se odehrál velký šlágr o pozice zaručující Ligu mistrů. Ve skvělé formě hrající Rennes se mohlo v případě výhry posunout na druhé místo před Marseille, ale loňský vicemistr byl nad jeho síly. Pro LOSC je to důležitá výhra, která ho vrací zpět do bojů o klíčové příčky.

Samotné utkání rozhodl začátek. Už ve 4. minutě hosté ztratili balón na vlastní polovině a draze za to zaplatili. Přízemní střela Loica Rémyho ze střední vzdálenosti zapadla o tyč do branky. V tu chvíli samozřejmě nikdo netušil, že je to první a zároveň poslední gól utkání. Naopak mnozí doufali, že rychlá branka napomůže gólovým hodům, ale stal se přesný opak. Nezáživná první půle nic zajímavého nepřinesla. Ve 34. minutě musel kvůli zranění odejít ze hřiště hostující Raphinha a to byla citelná ztráta.

Druhý poločas na ten první navázal a znovu to byl spíše litý boj, než bezhlavé útočení. Oba celky to několikrát zkusily ze střední vzdálenosti, ovšem nebyly úspěšné. V závěru zkusil přehodit brankáře Mendyho Araujo a vniveč vyšly i další pokusy. Lille udolalo v bojovném utkání Stade Rennes 1:0 a zařadilo se na čtvrtou pozici právě za svého soupeře.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele