4. kolo
31.08.2019 20:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Nantes udeřilo až v závěru a s Montpellierem bere všechny body

Nejtěsnější výhrou domácích skončil duel mezi FC Nantes a HSC Montpellier. Na rozhodující branku si přitom museli diváci počkat až do 86. minuty, kdy se prosadil hrdina utkání Abdoulaye Touré. Nantes se minimálně do neděle posunulo na páté místo tabulky.

Utkání začalo ve velkém tempu a také brankové příležitosti na sebe nenechaly dlouho čekat. Girotta se na hranici vápna dostal k odraženému balónu a Rulli musel předvést pohotový zákrok. HSC zase zahrozilo prostřednictvím standardky, ale Mollet branku netrefil. Ve 21. minutě přišla znovu velká možnost domácího celku, po sólu Simona tentokráte střílel Touré, aby Rulli předvedl další jistý skok.

Obě strany se během prvního poločasu dožadovaly odpískání pokutového kopu. Nejvíce se publikum zlobilo za okamžik ze 31. minuty, během kterého byl ve vápně přidržen Imran Louza, ale sudí zůstal i v této chvíli neoblomný. O deset minut později selhal v dobré šanci Delort a pochválit musíme brankáře Lafonta. První poločas šance přinesl, nikoliv však kýžený gól.

Montpellier na půdě Nantes častěji držel balón, byť domácí dělali všechno pro to, aby tuto statistiku narušili. Druhý poločas už tolik bohatý na šance nebyl, ovšem nakonec přinesl jediný rozhodující gól. Šest minut před koncem si dobře individuálně poradil Abdoulaye Touré, který si položil obránce a pak přesnou ranou odstartoval domácí radost. Nantes mohlo vyhrát ještě vyšším rozdílem, ale Abíd a ani Coulibaly si na Rulliho nepřišli. Brankář HSC držel naděje svého celku až do poslední sekundy, jenomže jeho tým vyrovnat nedokázal.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Pharrell

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele