11. kolo
28.10.2018 15:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Stade Rennes - Stade Reims 0:2

Překvapivý výsledek se zrodil v Roazhon parku na půdě Rennes. Domácí tým totiž podlehl nováčkovi z Remeše 0:2, když se dvakrát prosadil Oudin. Český reprezentační brankář Tomáš Koubek sice nenastoupil od úvodní minuty, ale do hry zasáhl na celý druhý poločas.

Hráči Rennes ještě měli v nohách čtvrteční zápas Evropské ligy a na jejich hře to bylo znát. Remeš byla aktivnější a v 16. minutě se zaslouženě ujala vedení. Rémi Oudin dostal po pohledné kombinaci hráčů v bílém prostor ve vápně a nechytatelnou střelou nedal Diallovi šanci. Kdo čekal, že Rennes po inkasované brance přidá plyn, ten byl na omylu. Remeš pokračovala v aktivitě a po špatné rozehrávce Dialla měl na kopačce druhý gól Marvin Martin, jenže vše z pohledu hostí pokazil zdvižený praporek pomezního sudího.

Svěřenci Sabriho Lamouchiho se osmělili až před koncem prvního poločasu, kdy si důležitý zákrok připsal brankář Mendy. Ben Arfa to na něj zkusil technickým obstřelem, avšak marně. Sabri Lamouchi o přestávce musel střídat, ale poněkud netypicky brankářský post, zraněného Dialla nahradil Tomáš Koubek.

A netrvalo to dlouho a i on inkasoval od Rémiho Oudina, respektive hostující hráč se prosadil po rohovém kopu hlavou a na přední tyč, kam Koubek nedosáhl. Rennes absolutně nebylo schopné reagovat a i když ještě mělo spoustu času s výsledkem něco udělat, gól nedalo. Rennes tak znovu klopýtlo a jeho situace v domácí soutěži není zrovna dvakrát růžová.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele