13. kolo
11.11.2018 17:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Stade Rennes - FC Nantes 1:1

FC Nantes sice tentokrát nenadělovalo, nicméně i při remíze 1:1 se dokázal prosadit Emiliano Sala. Zatím se tedy prosadil jedenáctkrát a spolu s Kylianem Mbappém vévodí tabulce střelců. Jediná trefa mu chybí k dorovnání počtu vstřelených gólů z minulé sezony.

Pro Kanárky utkání nezačalo dobře. Z časomíry neuběhlo ještě ani deset minut a Cyprian Tatarusanu musel lovit balon v síti. Clément Grenier si dal s rozehrávkou přímého kopu z hranice vápna záležet. Nakonec volil přízemní střelu, což se ukázalo býti ideální pro to, aby Jakob Johansson mohl tečovat ideálním směrem - 1:0.

Stade Rennes však o vedení zase brzo přišlo. Za dalších osm minut totiž Lucas Lima centroval a Emiliano Sala si letící balon našel, aby jej tísněn v obtížné pozici poslal o břevno do brány, kterou hájil Tomáš Koubek - 1:1.

Valentin Rongier pak v další šanci neuspěl a na druhé straně nevytěžil Adrien Hunou nic z vynikající práce Ismaïly Sarra.

V 56. minutě se situace pro tým Vahida Halilhodžiće mohla pořádně zkomplikovat. Diego Carlos optimálně nevychytal obranný zákrok ve své vlastní šestnáctce, tudíž se Sarr poroučel na zem. Clément Grenier si věřil, jenže Tatarusanu vystihl jeho úmysl a pokutový kop domácímu fotbalistovi dokonalým způsobem zneškodnil. Pravda, měl i trochu kliku, že se exekutor nedostal k dorážce.

Na trávník se potom dostal v dresu Rennes i Hatem Ben Arfa, nicméně jestli se mu podaří v novém působišti navázat na výkony z Nice, toť otázka. Proti Nantes se za patnáct minut k ničemu nepropracoval.

Další příležitost bude mít po reprezentační přestávce, kdy Les Rouges et Noirs zajíždějí do Montpellieru. Les Canaris naopak přivítají na Stade de la Beaujoire Angers SCO.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tip. 02

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele