12. kolo
03.11.2018 20:00 CET
1 : 2
(0:0)

Reportáž

SM Caen - Stade Rennes 1:2

Rennes konečně zabralo a ze hřiště Caen si zaslouženě odváží tři body. Hosté byli lepší a efektivnější a dvěma brankami v rozmezí osmi minut si zajistili vítězství. Všechny branky přitom padly až po změně stran.

V 19. minutě vystrašil domácí osazenstvo svojí ranou Clément Grenier, avšak záložníkovi Rennes scházela větší přesnost. Ještě větší šanci měl na druhé straně Casimir, jehož zmařená šance se nejspíš stane hitem silvestrovských sestřihů. Byla to dokonalá ukázka toho, co všechno je možné ve fotbale zahodit. Casimir zhruba z metru netrefil úplně prázdnou branku a Tomáš Koubek si mohl oddychnout.

Casimirova neuvěřitelná minela byla jedním z klíčových okamžiků celého zápasu. Utkání se totiž mohlo vyvíjet zcela jinak, kdyby Caen vedlo. Rennes mělo v závěru prvního poločasu také dvě velké příležitosti, které měly skončit gólem, ale na rozdíl od domácích jej to nemuselo mrzet. Po hodině hry totiž stál ve správný čas na správném místě Adrien Hunou a rychlou dorážkou zařídil vedení! Za chvíli dostal Ismaïl Sarr zpětnou přihrávku na malé vápno a střelou z první zvýšil na 2:0. Sudí se ještě ujišťoval u videa, zda nedošlo k přestupku, ale vše bylo v souladu s pravidly.

Hosté utekli normandskému celku na rozdíl dvou branek a byli na dobré cestě získat tři body. Caen se sice nevzdávalo, ale šance Beauvueho skončila na pozorném Koubkovi. Český brankář ale čisté konto neudržel, Enzo Crivelli si v 90. minutě seběhl na malé vápno a milimetrově přesnou přihrávku dostal za Koubkova záda. Víc už ale domácí nestihli a s Rennes padli 1:2.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele