12. kolo
03.11.2018 20:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Racing Strasbourg - Toulouse FC 1:1

V dobré formě se prezentující Racing Strasbourg sice v domácím střetnutí proti Toulouse vedl. Jenže Max Gradel svým parádně zahraným přímým kopem zařídil, že se oba soupeři rozešli smírně.

TFC v týdnu vypadli v Coupe de la Ligue s Lorientem a v Ligue 1 čekají na výhru od čtvrtého kola, které bylo na programu na začátku září. Na Stade de la Meinau mohli jít do vedení po Gradelově centru na Christophera Juliena, který ovšem z bezprostřední blízkosti orazítkoval pouze břevno branky, kterou hájil Matz Sels.

Fanoušci Racingu tradičně svůj tým mohutně podporovali a odměněni za věrnost byli po padesáti minutách hry. Kenny Lala rozehrál od rohového praporku do velkého čtverce, kde nejvýše ze všech vyskočil Lebo Mothiba - 1:0. Jihoafrický útočník se v devíti duelech po přestupu z Lille prosadil už pošesté.

Deset minut poté mohla Laureyho svěřenců opět vypomoci standardní situace. Lala zase ideálně předložil balon, tentokráte pro Jonase Martina, jehož střelu však tečoval do tyče Mathieu Dossevi. Ve dvaasedmdesáté minutě dostala skvadra navrátivšího se kouče Alaina Casanovy příležitost zahrávat přímý kop z optimálního prostoru na hranici vápna.

Exekuce se ujal Max Gradel a svůj pokus zakroutil neomylně mimo dosah muže v rukavicích - 1:1. Reprezentant Pobřeží slonoviny ukázal, že je pro svůj celek v této sezoně prakticky nepostradatelný. Ve zbytku utkání si už nikdo větší příležitost nevytvořil, takže Strasbourg může vyhlížet klání proti Lille, kdežto na Toulouse čeká Amiens.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele