21. kolo
19.01.2019 20:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Toulouse zápas proti Nimes Olympique nakonec zvládlo

Stačila k tomu jedna jediná trefa, kterou obstaral Yaya Sanogo. V Arsenalu se mu nevedlo, nicméně ve Francii by mohl být svému klubu velice platným hráčem.

Zanedlouho šestadvacetiletý útočník se do listiny střelců málem zapsal už v 1. minutě. Po Dosseviho standardní situaci však mířil těsně vedle tyče. Následujících třicet minut to na Stade des Costiéres rozhodně nebyla žádná fotbalová bašta. Teprve poté pořádně vyprášil Reynetovy rukavice svým razantním přímým kopem Rachid Alioui.

V jednačtyřicáté minutě se udál rohodující moment celého tohoto mače. Kelvin Amian Adou poslal z pravé strany výtečnou přihrávku přesně do té nepopulární kapsy mezi brankářem a obráncem, v tomto případě mezi Paulem Bernardonim a Loïckem Landrem. A Sanogo toho dokonale využil, aby vsítil svůj druhý gól v posledních třech kolech - 0:1.

Po změně stran pálili ostrými Umut Bozok a Alioui, nicméně Reynet se překvapit nenechal. Volej Issiagy Sylly se s přesností nesetkal a poslední velkou příležitost si na konto připsal Max Gradel, když v dobré pozici ztroskotal na Bernardonim. TFC tedy těsný náskok uhájilo a těšit ho může i fakt, že skórovalo ze hry, což se při předchozích šesti zásazích nestalo.

Klub, který hraje domácí zápasy na Stadium Municipal, vyhrál v tomto ročníku pošesté a zase se posune v tabulce vzhůru. Příště se může těšit na Angers SCO. Krokodýli po dalším zaváhání zůstanou ve spodní polovině a budou doufat, že utkání proti Nice se jim za týden vydaří lépe. Už ve středu ovšem dohrávají duel, ve kterém bude soupeřem rovněž celek vedený Stéphanem Moulinem, tedy Angers.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele