24. kolo
08.02.2019 20:45 CET
1 : 2
(1:0)

Reportáž

Marseille otočila zápas s Dijonem. Znovu se trefil Balotelli

Klub z přístavního města se tentokrát nenechal zaskočit a díky vítězství 2:1 jednak zůstává v kontaktu s předními příčkami, a jednak přidělal kouči Kombouarému další vrásky na čele.

OM jen složitě hledal optimální formu. Nicméně to není po trenérem Garcíou nic nového. Čtyřiapadesátiletý lodivod, který slavil v roce 2011 zisk titulu s Lille a následně vcelku úspěšně vedl římské AS, se mohl pomalu začít obávat o svou funkci. Naštěstí se podařilo před týdnem přehrát Girondins Bordeaux.

A teď tedy i DFCO, ačkoliv tato výhra se na Stade Gaston Gérard nerodila snadno. V 18. minutě střílel z dálky Fouad Chafik. Steve Mandanda mezi třemi tyčemi balon dostatečně nezkrotil, takže se dostal k Jordanovi Mariému, pro něhož nebylo příliš složité uklidit dorážku do svatyně hostujícího celku - 1:0.

Na další trefu se čekalo až do 56. minuty. Mistr světa Florian Thauvin centroval od rohového praporku. Míč se pak odrazil až na malé vápno, kde číhal Mario Balotelli a pro Bobbyho Allaina bylo takřka neřešitelné zasáhnout - 1:1. Pro italského útočníka šlo o druhý gól z posledních tří duelů. A rozhodně bude zajímavé sledovat, jestli tohle jeho angažmá skončí jinak než ta předchozí.

O vítězný zásah se postaral v 74. minutě Argentinec Lucas Ocampos, když mu balon naservíroval na levém křídle Jordan Amavi. Hráč s číslem 5 se rychlou kličkou zbavil Cédrika Yambérého a pravačkou zakončoval přesně na vzdálenější tyč - 1:2. Tak zařídil pro Marseille jedenáctou výhru v sezoně. O tu další se pokusí proti Amiens. Na Dijon čeká Nîmes Olympique.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

442

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele