2. kolo
18.08.2018 20:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Dijon FCO - FC Nantes 2:0

Sázka na dalšího portugalského kouče se zatím Nantes nevyplácí. Zato Dijonští opět předvedli zdařilý výkon a zůstávají stoprocentní.

Miguelu Cardosovi se objevili vrásky na čele už v 8. minutě. Rohový kop v podání Naïma Slitiho prodloužil do ideálního prostoru Oussama Haddadi. Júlio Tavares měl pak před sebou velice snadnou úlohu - 1:0. Útočník z Kapverdských ostrovů se z posledních devíti domácích zápasů prosadil už posedmé.

FCO se v minulé sezoně prezentovali bojovným fotbalem, díky čemuž si získali přízeň nestranných fanoušků. Les Canaris jasně přehrávali a do poločasu mohli vést o dvě trefy, kdyby si tři minuty před vypršením řádné hrací doby počínal Benjamin Jeannot v zakončení chladnokrevněji. I tak si ale mohli po poločasovém hvizdu užívat Dall’Ogliovi svěřenci potlesku tribun.

Po hodině hry našel Tavares Slitiho, jenž ale minul. Pojistku tedy přidali domácí až patnáct minut před koncem. Valentin Rosier servíroval Tavaresovi zprava před odkrytou klec, takže tohle bezmála třicetiletý forvard musel proměnit, i kdyby nechtěl - 2:0. Aktivní Júlio Tavares nenašel pochopení u Abdoulaye Tourého, který jej už za čtyři minutky nešikovně fauloval.

Rozhodčí pan Stinad nejprve ukázal na značku pokutového kopu, nicméně zase zaúřadovalo video a byl z toho pouze volný přímý kop. Červená karta pro francouzského záložníka ovšem zůstala. A ani na ukazateli skóre k žádné změně nedošlo, přestože Les Canaris nakonec drželi balon déle na svých kopačkách.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele