6. kolo
22.09.2018 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Angers SCO - Toulouse FC 0:0

Angers na Toulouse znovu nevyzrálo a z domácího zápasu bere pouze bod za bezbrankovou remízu. Utkání nabídlo některé zajímavé šance, ale jak domácí Butelle, tak hostující Reynet ani jednou neinkasovali.

I když za devadesát minut žádná branka nepadla, nouze o zajímavé okamžiky nebyla. Hned v 6. minutě muselo nastoupit video, když měl sudí vážné podezření na hraní rukou Bostocka. Penalta se nakonec nepískala. Vyrovnané utkání v prvním poločase nabídlo jen jednu stoprocentní gólovku. Ve 38. minutě pálil hodně nepřesně z přímáku Tait a pak v první minutě nastaveného propadl centr ve vápně Toulouse a Cheick N'Doye z více než dobré pozice poslal balón vedle tyče.

Hodně aktivní byl na domácí straně Florian Tait. Po hodině hry se dokázal dostat do dalších dvou příležitostí, jenomže mu v koncovce scházela přesnost. Zejména při jeho první střele zpoza šestnáctky se musel Reynet natahovat, byť šel balón vedle. O chvíli později pak Tait trefil boční síť.

V 80. minutě zase Tait připravil šanci pro Bahokena, který zakončoval z voleje rovnou do Reyneta. O čtyři minuty později přispěchalo s gólovkou Toulouse, přihrávku za obranu okamžitě, ale nepřesně, zakončoval Gradell.

Rozhodčí Batta ještě přidal navrch tři minuty nastaveného času, ale během něho už se nic zásadního nestalo. Angers znovu nedokázalo Toulouse porazit a z domácího zápasu bere jen bod za výsledek 0:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele