26. kolo
17.02.2018 20:00 CET
2 : 2
(1:2)

Reportáž

SM Caen - Stade Rennes 2:2

V Caen se začalo poměrně divoce a během úvodních dvaceti minut padly hned tři góly. Poté domácí zahodili dvě penalty a hosté možná už pomalu slavili tři body, když šest minut před koncem Damien Da Silva vyrovnal.

V 6. minutě přihrál Frédéric Guilbert přímo před bránu, kde Romaina Danzého předběhnul Enzo Crivelli a překonal gólmana Koubka - 1:0. Jenže vedení nevydrželo ani tři minutky. Rami Bensebaini z levého křídla nacentroval. Balon to v žádném případě nebyl nejoptimálnější, ale Diafrovi Sakhovi to pranic nevadilo, aby se do něj položil ukázkovou rybičkou a vyrovnal na 1:1.

Ten samý hráč se dočkal druhé trefy už za nějakých deset minut, když mu balon do ideálního prostoru nezištně přiťuknul Ismaïla Sarr - 1:2. Do konce úvodního dějství o sobě dal ještě dvakrát vědět Ronny Rodelin. Nejprve totálně zazdil pokutový kop, a poté zase mířil vedle, i když z jeho pozice se určitě dalo skórovat.

Osmadvacetiletý útočník se mezi tři tyče trefil až bezmála po hodině hry, jenže ztroskotal na vynikajícím Koubkovi. Jen o minutku později se český brankář znovu činil, když na brankové čáře zachraňoval před pokusem Stefa Peeterse. Rodelin byl dále aktivní a nebýt Sakhova obranného zákroku, patrně by se v devětašedesáté minutě konečně dočkal.

První penalta následovala po jasném faulu, druhá po evidentní ruce. Tentokráte se exekuce ujal Peeters a mohl být úspěšný pouze v případě, že by Tomáš Koubek skočil na opačnou stranu, což se nestalo. Přesto se Caen dočkalo remízy. Féretův centr od rohového praporku uklidil hlavou do sítě Damien Da Silva - 2:2. Pro oba celky se toho po šestadvaceti kolech zase tolik nezmění.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele