11. kolo
27.10.2017 20:45 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

Paris Saint-Germain - OGC Nice 3:0

Paris Saint-Germain si bez problému poradilo i s bronzovým týmem uplynulé sezony OGC Nice a upevnilo svoje vedení na čele celé Ligue 1. Dvakrát se za asistence Ángela Di Mariíí prosadil uruguayský střelec Edinson Cavani.Jednu branku si nešťastní hosté vstřelili sami, konkrétně stoper Dante.

V Parcu Princů se očekávalo další snadné vítězství PSG a opravdu hosté příliš odporu nekladli. Svědčí o tom už první inkasovaná ve 4.minutě utkání. Centr Di Marií poslal na přední tyči hlavou do sítě Edinson Cavani. Favorit se velmi rychle uklidnil a v podstatě hostům nepůjčoval balón. Nice hrálo velmi staticky a to se nemohlo obejít bez trestu. Přesně po půlhodině hry se na ofsajdové hraně uvolnil Edinson Cavani, špičkou kopačky se zbavil vyběhnutého Cardinaleho a uklidil balón do prázdné branky.

Pařížané si vytvořili i další střelecké příležitosti, tu největší měl asi Di María, který zblízka nechal vyniknout brankáře Cardinaleho. Hosté se vůbec nemohli dostat do hry a když krátce po změně stran inkasovali po třetí, bylo po zápase. Centr na zadní tyč sklepával na malé vápno Cavani a ve zmateční situaci si stoper Dante vstřelil vlastní gól.

Na jednu stranu si domácí připsali hladké vítězství, na tu druhou už diváci neměli moc co sledovat. PSG se zbytečně nikam nehnalo a zápas proti neškodnému Nice dovedlo do vítězného konce. Pro hosty to byla další porážka, která znamená, že jedenácté kolo nezakončí lépe jak na čtrnáctém místě.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele