12. kolo
04.11.2017 17:00 CET
0 : 5
(0:3)

Reportáž

Angers SCO - Paris Saint-Germain 0:5

Hráči Paris Saint-German si bez větších problémů poradili s Angers SCO a i nadále suverénně vévodí tabulce Ligue 1.

Už v páté minutě rozvlnil síť talentovaný Kylian Mbappé. Po nenápadné akci Daniho Alvese a následném centru za obranu z voleje napálil nechytatelně míč k levé tyči Michelovy branky a zařídil hostům brzké vedení.

V 15. minutě si mezi hostující stopery naběhl Julian Draxler a zvýšil už na 2:0 pro hosty. Přihrávku si připsal opět Dani Alves, který se na této brance podílel skvělým pasem, kterým nezištně našel svého spoluhráče z Paříže, pro kterého už nebyl problém přehodit domácího brankaře Michela.

Hosté po celý první poločas kontrolovali stav utkání a drželi míč na svých kopačkách. V 30. Minutě navíc zvýšil na 3:0 kanonýr Cavani. Po pravé straně unikl aktivní Kylian Mbappé, patičkou předložil míč nabíhajícímu Cavanimu a pro toho už nebyl problém dostat míč do sítě.

Domácí Angers udělali po změně stran hned dvojí střídání, i přesto však PSG kontrolovalo stav utkání bez větších problémů. V 61. minutě navíc rozvlnil síť už podruhé snajpr Cavani. Po úniku po pravé straně zavěsil míč nekompromisně pod břevno a utnul veškeré naděje domácích Angers. V 84. minutě ještě završil představení hostů levačkou Kylian Mbappé. Ten mohl o pár minut později dokonce ještě přidat svou třetí branku a završit tak hattrick, to se však nepodařilo a PSG si tedy poradilo s hráči Angers pohodovým vítězstvím 5:0.

Ani absence Neymara se na hráčích PSG neprojevuje a i nadále pokračují ve své spanilé jízdě. PSG má po dnešním duelu na čele tabulky už sedmibodový náskok a bude čekat, jak si ve dvanáctém kole povedou jeho pronásledovatelé z Monaka. Jejich protějšek Angers stále okupuje druhou polovinu tabulky se třinácti body.

Autor: Martin Pšenica

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele