29. kolo
04.03.2016 20:30 CET
2 : 2
(0:0)

Reportáž

SM Caen - AS Monaco 2:2

I bez potrestaného nejlepšího střelce týmu Andyho Delorta se podařilo fotbalistům Caen odpovědět dvakrát na vedení svého soupeře a ze souboje s Monakem vydolovali cenný bod. Druhou vyrovnávací trefu přitom zařídil až v poslední minutě Christian Kouakou. Alespoň na chvilku se domácí posunuli na třetí místo právě za svého soka, který udržuje pohodný náskok na druhé příčce.

SMC vstoupil do utkání zostra a už ve 2. minutě opravdu nebezpečně vypálil Bessat. Jeho pokus by tečovaný Fabinhem a naštěstí pro knížecí klub skončil nakonec mimo. O pár chvil později mohlo udeřit na druhé straně, po Fabinhově patičce se přes Bernarda Silvu dostal míč k Lemarovi, ovšem jeho střela skončila také jen vedle.

V závěru půle bylo v šestnáctce Caen pořádně rušno. K zakončení se propracoval Bernardo Silva, jenž ovšem z velmi dobré pozice nevědomky trefil nic netušícího protihráče Seubeho, od něho se balón odrazil mezi Héldera Costu a Vercoutreho, avšak domácí brankář byl u balónu přece jenom dříve. Góly tak začaly padat až po změně stran.

A hned ten první z 56. minuty stál opravdu za to. Lemar se ujal exekuce přímého volného kopu a lépe to snad trefit ani nemohl. Jeho neposedná dělovka přeletěla zeď, brnkla o tyčku a skončila krásně za brankovou čárou. Oslavy Monaka však netrvaly dlouho, nařízena byla penalta za ruku Wallaceho na Seubeho a Féret v 64. minutě určil nerozhodný stav.

V 69. minutě se ASM znovu ujal vedení. Fabinho hezky zakombinoval s Bernardem Silvou, ten míchal soupeře v šestnáctce, až přihrál do malého vápna, kde do vlastní sítě nešťastně zamířil Yahia. Střídající Louis sice v 76. minutě nezakončoval úspěšně, ale v 90. minutě se přece dokázal prosadit po rohovém kopu skvělými nůžkami jeho spoluhráč Kouakou.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1 0

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
hradec

SM Caen 1:1 AS Monaco

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele