38. kolo
23.05.2015 21:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Stade Rennes - Olympique Lyon 0:1

Na Stade de la Route de Lorient v Rennes to už už vypadalo na bezbrankovou remízu. Pak se ale ozval střídající Clinton N’Jie a zajistil svému týmu celkově dvaadvacátou výhru v sezoně. Poprvé se však tým Huberta Fourniera dokázal tříbodově vypořádat s absencí nejlepšího střelce Alexandre Lacazetta.

Třiadvacetiletého útočníka měl na hrotu nahradit o dva roky mladší Mohamed Yattara, ale v první šanci zápasu hlavičkoval nad. Následně se odpískání pokutového kopu po kontaktu s Benjaminem Andrém dožadoval Nabil Fekir, avšak rozhodčí Philippe Kalt zůstal absolutně v klidu. Domácí se poprvé osmělili až po půlhodině hry.

Čerstvý francouzský reprezentant Paul Georges-N’Tep vyzval ke skórování Olu Toivonena, jenž ale v dobré pozici svou osmou přesnou trefu nepřidal. O šest minut později se mohl radovat sám N’Tep. Kdyby ovšem nezamířil přímo na Anthonyho Lopese. Ten se zaskvěl i v 67. minutě, když vychytal Kamila Grosickiho.

Jen chvíli předtím vběhl na hřiště Clinton N’Jie. Žolík, jenž čtyři minuty před závěrem řádné hrací doby rozhodl tento duel ve prospěch Lyonu. Počíhal si na dlouhý balon Maxime Gonalonse a řídil se na bránu. Před pokutovým územím ustál souboj se Sylvainem Armandem, a potom si vyčíhnul ten správný moment k překonání Benoita Costila - 0:1.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele