23. kolo
30.01.2015 20:30 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Paris Saint-Germain - Stade Rennes 1:0

Naděje PSG na titul stále žijí - po veledůležité výhře v Saint-Étienne stvrdili svěřenci Laurenta Blanka rychlý nárůst formy, když doma udolali Rennes 1:0 a zvítězili tak už v pátém utkání za sebou. Provizorně tak na druhé příčce přeskočili tápající Marseille..

Ézequiel Lavezzi sice zaznamenal jediný gól zápasu, jinak ale byli Pařížané jasně lepším týmem a v utkání otevřeně dominovali; hosté se soustředili prakticky pouze na brejky, ale brazilské stoperské duo Thiago Silva - David Luiz bylo dnes v příkladné formě. Vepředu zase řádil Javier Pastore, který si navrch připsal asistenci.

Rozhodující okamžik přišel po půlhodině hry. Zlatan Ibrahimovic se uvolnil na levém křídle a posunul míč na Adriena Rabiota, který nacentroval do vápna na Pastoreho; argentinský playmaker následně přihrával Lavezzimu před prázdnou bránu. Byla to krásná týmová akce, jakých jsme od PSG v této sezoně zatím nevídali příliš mnoho. Pařížané měli šanci vedení pojistit, ale Cavani pálil v dobré pozici mimo (47') a následně nechal pouze vyniknout gólmana Benoita Costila (49').

Rennes měli prakticky jedinou brankovou příležitost, která přišla hned pět minut po inkasované brance; Doucourého však vychytal pozorný Salvatore Sirigu, Ntepovu dorážku zase včas zablokoval David Luiz. Sirigu s Luizem si také poradili s pokusy Christiana Brülse a Stevena Moreiry ke konci utkání. Pařížané tak sice možná stále nejsou v ideální herní formě, alespoň však konečně vyhrávají. Dnešní tři body byly důležité i proto, že vedoucí Lyon čeká nesmírně těžký duel s rozjetým Monakem.

Autor: Dominik Zezula / ligue1.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ibraaááá 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Cavani 3 ibra 3 vysledek 8:0

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi si něco šlehnul ????

Reagovat
hradec

PSG 2:1 Stade Rennes

Reagovat
smazaný uživatel

2-0 Ibra

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

PSG - Ibra 2x a Cavani

Stade Rennes - Ntep

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele