9. kolo
20.10.2012 20:00 CET
6 : 1
(2:1)

Reportáž

Valenciennes FC - FC Lorient 6:1

V pořádnou přestřelku se změnilo utkání mezi Valenciennes a Lorientem. Paradoxně to byli hosté, kdo načal účet zápasu, jenže po vyloučení Le Lana hráli většinu času v oslabení, které se pak v 75. minutě změnilo v ještě horší situaci. A především díky tomuhle faktu si odvážejí ze severu Francie hrůzostrašnou porážku 1:6.

Domácí nevstoupili do utkání tou správnou nohou. Blízko brance byl nejprve Traoré, v 7. minutě se už však hosté dočkali úvodní trefy, když Monnet-Paquetův centr usměrnil do branky hlavou Corgnet. VAFC se ovšem podařilo záhy vyrovnat, v 10. minutě Sánchez hlavičkoval za záda Audarda po pasu od Danica.

Hned za tři minuty se navíc z ničeho nic ujalo vedení. Bong tentokráte našel Le Talleca, jenž přidal třetí gól utkání. Zajímavý úvod zápasu pokračoval i nadále - a v 18. minutě šli hostující Les Merlus do deseti hráčů. Le Lan si totiž vysloužil už druhou žlutou kartu a musel odejít předčasně pod sprchu.

Do konce poločasu se již nic zásadního na hřišti neudálo. Hned po přestávce ale zase přišlo na řadu rozhodnutí sudího Castra. Lautoa fauloval ve vápně pronikajícího Dosseviho a kopala se penalta. Tu bez větších problémů proměnil Danic a zvýšil na 3:1. Od té chvíle byl Lorient skleslý, směrem dopředu také málo nebezpečný.

Svou střelou z první dokázal sice zahrozit Monnet-Paquet, čtvrthodiny před koncem ale byly naděje na zisk alespoň jednoho bodu již na bodu totálního zázraku. Emeghara se až příliš ostře pustil do souboje s Gilem a obdržel přímou červenou kartu. A to přitom na hřišti pobyl po svém střídání sotva čtyři minuty.

V poslední desetiminutovce to s hosty šlo pořádně z kopce. V 81. minutě Danic uvolnil Aboubakara a ten se z dobré pozice nemýlil. Chvilku na to krásně zpracoval patou Dosseviho centr Le Tallec a ještě nádhernější střelou zaznamenal další branku. V závěru ještě pečetil na konečných 6:1 znovu Aboubakar.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele