23. kolo
01.02.2013 20:30 CET
0 : 4
(0:2)

Reportáž

Toulouse FC - Paris Saint-Germain 0:4

I bez Davida Beckhama se fotbalistům PSG podařilo bez větších problémů pojistit si první místo. Toulouse nemělo sebemenší šanci utkání zvrátit na svoji stranu, hosté mu nemilosrdně nasázeli hned čtyři kousky. Paradoxně se neprosadil jenom ostrostřelec Ibrahimovic, ale také Pastore, Sakho a van der Wiel.

Oba kluby se střetly znovu po teprve devíti dnech a ani tentokráte TFC svého soupeře nezdolal stejně jako při porážce v Coupe de France. Tentokráte to navíc byla jednoznačná záležitost ze strany vedoucího celku Ligue 1. Už po čtyřech minutách hry se prosadil Pastore, kterého vybídl svým pasem Lavezzi a Argentinec zakončil přesně z voleje.

Brankář Ali Ahamada se následně hodně potil při střeleckém pokusu od Lucase, ve 36. minutě už ale ani on nedokázal zabránit druhému gólu PSG. Lucas celou šanci připravil, poslal totiž přesný centr na hlavu švédského obra Ibrahimovice, jenž tvrdou hlavičkou poslal celý tým do kabin s velmi dobrou náladou.

V utkání musel udělovat sudí Tony Chapron pouze dvě karty - jenže obě žluté jednomu hráči. Tenhle moment možná Toulouse definitivně poslal do kolen, jelikož se M'Bengue musel pakovat ze hřiště po nešikovném faulu na Lucase. Ancelottiho družina pak bez větších problémů držela taktovku hry až do konce.

V 58. minutě mohl podruhé skórovat Ibrahimovic, nicméně nepřekonal výtečného Aliho Ahamadu, také Lucas to na domácího gólmana zkoušel lobem, avšak neuspěl. Aurier poté zachraňoval jméno klubu na brankové čáře, likvidovat musel další tutovku Ibrahimovice, přesto v rozmezí dvou minut nakonec Toulouse inkasovalo ještě dvakrát.

V 70. minutě zase efektivně zaúřadoval Lucas, jehož druhý přesný pas našel nabíhajícího si Sakha, jenž hlavou zvýšil vedení na tříbrankový rozdíl. Tři body pečetil posledním hřebíčkem do rakve van der Wiel, pro něhož vše připravil Ibrahimovic, a Nizozemec tak mohl slavit vůbec svou první trefu v novém dresu.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

PSG

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
diastan

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

PSG má deset skvělých fotbalistů ale vedle Zlatana vypadají jako děti při tělocviku na základce..

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda že on je fenomenální. Měl by dostat ten zlatej míč

Reagovat
smazaný uživatel

dobre PSG

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele