14. kolo
24.11.2012 17:00 CET
4 : 0
(1:0)

Reportáž

Paris Saint-Germain - ES Troyes 4:0

Už v sestavě se Zlatanem Ibrahimovicem se PSG po třech neúspěšných kolech konečně radovalo z vítězství. Nováček ligy a zároveň předposlední tým tabulky z Troyes nekladl v Parku princů příliš velký odpor a nakonec si domů odvezl čtyřgólový nášup. Právě švédský kanonýr byl opět ten, kdo řídil pohodlný průběh zápasu a stal se opět jeho hvězdou.

Ibrahimovic Ancelottiho družině od vyloučení proti St. Étienne, za které si musel odsedět dvouzápasový distanc, pořádně chyběl. Jak proti Montpellieru, tak naposledy proti Rennes se bez jeho pomoci mužstvo těžko prosazovalo. Teď však hru domácích režíroval od úvodních minut, hostující gólman Thuram-Ulien měl přitom i díky němu hodně práce.

V první velké šanci se ocitl Matuidi, jeho střelu doprostřed ale fantasticky zlikvidoval Thuram-Ulien. V 17. minutě se již domácí ujali vedení. Znovu vše zařídil Ibrahimovic, který se u pomezní čáry snadno zbavil Rincóna, nahrál do druhé vlny Maxwellovi, který z blízkosti v pohodě zacílil.

Poté se proti hostujícímu brankáři se svou hlavičkou neprosadil Lavezzi, následně vyrobil zmatek před svou brankou opět Rincón, který ve snaze odkopnout míč trefil jen spoluhráče N'Sakalu, odraženého balónu se ujmul aktivní Ibrahimovic, jenž však elegantní patičkou zamířil jen vedle brány.

Hosté nevstoupili do druhého dějství vůbec špatně. Camusův pokus byl zablokovaný, Bahebeck, který je v Troyes na hostování právě z PSG, nejprve zamířil mimo tři tyče, poté už ale dokázal prověřit brankáře Sirigua. Následně se Bahebeck dožadoval odpískání pokutového kopu, po souboji s Verrattim ale bylo podle rozhodčích vše v rámci fotbalových pravidel.

V 63. minutě domácí navýšili vedení. Ibrahimovic si opět bez větších problémů poradil se soupeřovou defenzívou, nahrál do běhu na sekundu přesně Matuidimu, na jehož střelu byl již Thuram-Ulien krátký. Třetí gól přidala sama švédská věž po přihrávce od Neneho.

Sedm minut před koncem sice mohli hosté utkání poněkud zdramatizovat, jenže i když byly Marcosovy nůžky sebevíc hezčí, Sirigu si s nimi dokázal poradit. V závěru zasadil definitivní úder znovu Ibrahimovic, který tentokráte těžil ze skvělé práce Lavezziho a pohodlně skóroval.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

aha už hra Ibra takže 4:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

5:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

3 ligové zápasy bez výhry v řadě pro PSG = jasný debakl pro Troyes. 5:0.

Reagovat
smazaný uživatel

5:0

Reagovat
smazaný uživatel

hral Ibra, vysledok 4:0 cize kriza skoncila

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.footreview.net/home/viewvideo/6083/ligue-1-2012-13/psg-4-0-troyes

To je smutný, když PSG vyhrává jen díky Zlatanovi...letos nic nedokážou, možná že budou mít nejlepšího střelce...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele