12. kolo
11.11.2012 21:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Montpellier HSC - Paris Saint-Germain 1:1

Dvě branky, dvě červené karty a dva ztracené body. Paris Saint-Germain ve šlágru kola remizovalo s Montpellier, i přesto se však posunulo do čela tabulky.

V prvních deseti minutách utkání se diváci mohli bavit snad leda častými souboji hráčů, případně na vlastní polovině kličkujícím Verattim. První příležitost přišla na straně Paris Saint-Germain. Po devíti minutách hlavičkoval Guillaume Hoarau, nicméně Jourdren v bráně Montpellier byl pozorný.

V desáté minutě přišel nečekaný zvrat. Po selhání Marca Verattiho se do velice nadějné pozice dostal domácí Charbonnier, toho již pouze za cenu faulu, tedy stáhnutí za dres, dokázal zastavit stoper Mamadou Sakho; francouzský obránce se následně musel odebrat do šaten, rozhodčí mu ukázal červený kartonek.

Po dvaceti minutách fotbalové nudy se překvapivě ujali vedení borci z Paříže. Jérémy Ménez parádním balonem našel dvacet metrů vzdáleného Maxwella, brazilský hráč si povšiml vyběhnuvšího Jourdrena a šikovným lobem poslal svůj tým do vedení 1:0.

Ještě před závěrečným hvizdem na sebe Ménez upozornil znovu, tentokrát kombinací s Lavazzim a rychlým protiútokem. Jourdren v brance Montpellier však jejich cíle vystihl a balon lapil. Do kabin se tak šlo za stavu 1:0 pro hostující mužstvo.

V druhém poločase jako první zahrozilo domácí mužstvo. Rémy Cabella svou střelou pravačkou však brankáře Sirigua překonat nedokázal. Hosté kontrovali příležitostí Maxwella. Ten se po přihrávce Lavezziho ocitl v pokutovém území, nicméně střela z levé strany branku minula.

Po hodině hry se však domácí mužstvo konečně dočkalo vyrovnávací branky. Blaise Matuidi ztratil pod tlakem Charbonniera a Cabelly balon, k tomu se dostane právě druhý jmenovaný, jenž se rozhodne nepřihrát ani jednomu ze svých spoluhráčů a napálil balon přímo k levé tyčce Siriguovy branky - 1:1.

Radost Montpellier však netrvala dlouho - v 64. minutě byl totiž po druhé žluté kartě vyloučen Younes Belhanda a obě mužstva tak musela zápas dohrávat o deseti. PSG se brzy nato opět dostala k nebezpečnému zakončení, Menezovu ránu však i tentokrát dokázal zlikvidovat pozorný Jourdren.

V samém závěru se ještě do veliké příležitosti hnal po přihrávce Lavezziho rychlík Kevin Gameiro, tomu však balon těsně dokázal ukopnout skvěle bránící Henri Bedimo a utkání tak skončilo nerozhodně.

Autor: Anna-Marie Kroupová

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1:3.

Reagovat
smazaný uživatel

PSG v pohode vyhraje 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

bez Ibry tezko

Reagovat
smazaný uživatel

napicu bez ibry, snad 0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele