21. kolo
16.02.2022 19:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Radost hráčů Levante (© AFP)

Atlético Madrid na kolenou. Vítězství slaví poslední Levante

Krize Atlética pokračuje a nabírá nečekaných rozměrů. Dokonale to Colchoneros prezentovali dnes, když doma na Wanda Metropolitano zcela propadli. Přenechali totiž všechny tři body poslednímu Levante, pro něhož to bylo teprve druhé vítězství v sezoně!

Tohle není Atlético z minulé sezony. Dnes mělo obrovskou šanci dostat se díky bonusu jednoho utkání před Barcelonu na čtvrtou příčku, ale znova fatálně selhalo. Atlético sice drželo míč víc na svých kopačkách, ale bylo hrozně nepřesné. Correa pálil mimo, Marcosovi Llorentemu chyběl krok k doražení do prázdné brány. Na druhé straně Levante působilo nebezpečnějším dojmem. Po dvaceti minutách De Frutos pádil na brankáře Oblaka, jenže ten skvěle zasáhl.

Za celý první poločas nedokázalo Atlético vystřelit ani jednou přímo na bránu! Nezlepšil to ani Thomas Lemar, který v dobré šanci pálil těsně nad. Nástup do druhé půle byl ale pro příznivce Atlética ještě horší. Pepelu na sebe natáhl dva protihráče a vyslal do šance Gonzala Melera. Ten si před Janem Oblakem poradil suverénně a krásnou ranou k tyči poslal hosty do šokujícího vedení!

Jen o tři minuty svitla Colchoneros naděje, když Kondogbiovu ránu tečoval obránce Duarte rukou. Sudí ale po poradě s VARem penaltu nenařídil. Naopak se zase málem prosadili hosté. Tentokrát ale De Frutosovu ránu z úhlu Oblak perfektně vyrazil. V šesté minutě dlouhého nastavení dostal hlavičkující Savić míč ke Correovi, který nůžkami dal krásný gól, jenže ten pro Savićův ofsajd neplatil. A na opačné straně zase Mickaël Malsa pálil z půlky hřiště nádhernou ranou jen do břevna!

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
Elliasson

Občas nám Levante dokáže znepříjemnnit život.

Reagovat
REPLIKATOR

Atlético

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele