14. kolo
20.11.2021 18:30 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Felipe (© AFP)

AAtlético vydřelo výhru nad Osasunou

Nejtěsnějšího vítězství dosáhlo Atlético Madrid v souboji s Osasunou. Obhájci titulu dlouho nemohli najít na obranu hostů recept a vítěznou branku vstřelil až v 87. minutě po rohovém kopu hlavičkující Felipe.

Od začátku byl průběh zápasu velice vyrovnaný. Atlético mělo o trochu více navrch a ve 24. minutě zazdilo první gólovku. Antoine Griezmann zakončoval z malého vápna pouze do Garcíi! Na druhé straně se odhodlal k dalekonosnému pokusu Lucas Torró a výborný zákrok vytáhl brankář Oblak. O ještě zajímavější střelu se pokusil Hermoso, nicméně z velké nenapodobil gól Patricka Schicka z evropského šampionátu. Sudí Sánchez nastavil v prvním poločase ještě dlouhých šest minut, ale během nich se skóre nezměnilo.

Také druhý poločas byl dlouho bez gólového vyjádření. V 56. minutě sice rozvlnil síť Ángel Correa, ale byl načapán v ofsajdu a branka tedy neplatila. Osasuna dál hrála na půdě Atlética vyrovnanou partii a ještě pět minut před koncem držela nerozhodný stav. Yannick Carrasco po pěkné individuální akci rozvlnil pouze boční síť a až v 87. minutě se poprvé pohnulo skóre. Carrasco dobře rozehrál rohový kop a Felipe hlavou rozhodl.

Nepohlídaná standardní situace nakonec rozhodla celý zápas a Osasunu to muselo pořádně mrzet. Na Wanda Metropolitano držela dlouho nadějný stav a vyrovnat se jí nepodařilo ani ve zbývajícím čase. V nastavení vytáhl po střele Kikeho Garcíi vynikající zákrok Oblak a na druhé straně pálil z brejku do tyče Luis Suárez. Atlético vydřelo výhru nad Osasunou a udrželo kontakt s prvním místem.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele