5. kolo
18.09.2021 16:15 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

João Félix (© AFP)

Atlético bez branek remizovalo s Bilbaem

Atlético znovu zaváhalo a Bilbau nechalo bod. Gólu se fanoušci obou stran na stadionu Wanda Metropolitano nedočkali vůbec a nutno říct, že oba týmy hrály hlavně směrem do útoku hluboko pod svými možnostmi.

Atlético Madrid mohlo jít do vedení prakticky okamžitě. A postarat se o to mohl kdysi marnotratný syn, Francouz Antoine Griezmann. Někdejší rebel z Barcelony si naběhl prakticky hned po rozehrání do vápna a dostal tam na bližší tyč nahrávku od Llorenteho. Jenže v obležení dvou obránců ji poslal těsně nad bránu stráženou Unaiem Simónem.

Hosté pak dokázali zpacifikovat taky pronikajícího útočníka Correu a to těsně před vápnem a tedy těsně před tím, než Correa dokázal zakončit. Bilbao kontrovalo jen ojediněle a prakticky pouze z rychlých brejků. Za jedním dlouhým míčem se hnal Iker Muniaín, jenže ani on neměl přesně seřízená mířidla a pálil mimo.

De Paul poslal do vápna skvělý centr ze středu hřiště a našel kolegu Llorenteho, jenže tomu už se zakončení nepovedlo. První půle zkrátka moc radosti nenabídla a diváci v Madridu museli doufat, že po změně stran se změní i skóre. Jejich přání se pokusil vyslyšet mladík Williams, jenže ten v samostatném úniku neuspěl a mířil těsně vedle tyče.

Do hry se postupem času dostal i jeho mladší bratr Nico, ale ani on nedokázal soupeřovu bránu nijak ohrozit. Velkou šanci měl naopak Llorente, kterému ale radost deset minut před koncem zkazila jen tyč! Atlético možná plánovalo, jak se do soupeře ke konci utkání zakousne, jenže nepočítalo s tím, že mladík Félix dostane po hloupém faulu druhou žlutou kartu a tím pádem oslabí svůj tým.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele