35. kolo
07.07.2020 19:30 CET
2 : 1
(1:0)
Stadión:
Mestalla, Valencia

Reportáž

Valencia vyhrála, tři body jí vystřelil Kang-in Lee

Valencia konečně vyhrála a připisuje si velmi cenné tři body. Real Valladolid sice skóroval, když se po změně stran trefil Víctor García, ale to na body nestačilo. V barvách domácího celku se totiž prosadili Maxi Gómez a Kang-in Lee.

Netopýři v úvodu utkání drželi balon na svých kopačkách a příliš svému soupeři nedovolovali dostat se do větší šancí. Real Valladolid se nicméně dopředu zas tak moc nehnal. Kapitán domácích Dani Parejo tentokráte centroval a našel na přední tyči Kondogbiu, jenž z dobré pozice hlavičkoval vysoko nad bránu. Francouzský záložník Kondogbia byl ostatně hodně vidět a jen za prvních 30 minut vyslal na bránu soupeře několik povedených střel.

Rubio dostal o chvíli později přihrávku za obranu a poté chtěl z úhlu překvapit Doménecha, jenže ten byl pozorný a nepustil míč za svá záda. A pak už se Valencia dostala do vedení. Hosté chybovali v rozehrávce a balon se dostal až ke Gameirovi. Ten se dobře podíval a krásnou nahrávkou oslovil kanonýra Maxiho Gómeze. Tomu už stačilo jen nasměrovat míč do brány a slavit - 1:0 pro Netopýry.

A to bylo z první půle prakticky všechno, větších šancí se diváci obou táborů nedočkali ani na jedné straně. Hned po změně stran ale domácím tak veselo nebylo. Pouhé dvě minuty po začátku druhé půle Rubio vypálil z velké dálky a jeho střelu zablokoval jeden z obránců domácích tak nešťastně, že se balon dostal k Víctoru Garcíovi, který už neměl problémy propálit všechno před sebou.

Florenzi našel Gómeze a ten pálil z otočky, jenže Masipovu bránu o kousek minul. Hervías se několikrát pokoušel individuálně dostat do zakončení, jenže ani jednou se mu to nepovedlo.

V 87. minutě se Real Valladolid málem ujal vedení, když Doménech vyrazil ránu Alcaraze před sebe a Sandro Ramírez zakončoval z hodně dobré pozice jen do brankáře Doménecha. A to byla klíčová událost, protože o pouhé dvě minuty později se prosadili domácí. Mladý Korejec Kang-in Lee si totiž navedl míč na střelu a krásnou ranou zpoza vápna stanovil konečný výsledek na 2:1 pro Valencii!

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Elmas

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele