19. kolo
03.01.2020 21:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Sevilla doma jenom remizovala s Athleticem

Hned na startu nového roku přišla o důležité dva body Sevilla, která pouze remizovala s neméně ambiciózním Athleticem. Nutno podotknout, že se hrál vyrovnaný zápas a dělba bodů je pro oba tábory spravedlivá. Vedli Baskové, kterým zařídil brzké vedení Ander Capa a Sevilla odpověděla až ve druhém poločase prostřednictvím vlastního gólu Unaie Núňeze.

Baskům výrazně pomohl dobrý začátek, už po patnácti minutách totiž zaskočil stadión Ramona Sáncheze Pizjuána Ander Capa, který se ve vápně dostal k balónu a přízemní ranou nedal Vaclíkovi šanci. Sevilla se sice snažila co nejrychleji zareagovat, ale rychlý gól jí evidentně zaskočil, krom toho Athletic hrál dobře a k vidění byla vyrovnaná partie.

Julen Lopetegui musel o přestávce reagovat a rozhodl se hned pro dvojí střídání. Hru měli především směrem dopředu oživit Sergio Escudero a Luuk de Jong. Byl to právě druhý jmenovaný, který měl po hodině hry první velkou příležitost domácích, ale Athletic zachránilo břevno. Sevilla však zůstávala v tlaku a o minutu později už srovnala. Lucas Ocampos ještě stihl vrátit balón před branku a Unai Núňez si vstřelil vlastní gól. Vzhledem k průběhu utkání byla remíza spravedlivá, do konce však zbývala ještě spousta času, nicméně ani jedna strana už neměla navrch.

Duel tak skončil smírem 1:1 a to je především pro Sevillu považováno za ztrátu, neboť duo Barcelona - Real Madrid může zase o něco více odskočit.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
Lof

1:1

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
Elmas

1:1

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele