16. kolo
08.12.2019 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Ve Valladolidu branka nepadla, Real Sociedad si odváží bod

Marně čekali diváci na Estadio Josého Zorrilly na gól. V utkání místního Valladolidu proti Realu Sociedad totiž žádný nepadl. Větší převahu alespoň v držení balónu měli hosté, jenomže šancí bylo na obou stranách jen velmi málo.

Nejblíže vstřelenému gólu byl v prvním poločase Pablo Hervías. Jeho pumelenice z 22. minuty se zastavila o břevno! Bohužel šlo o jediný světlý moment, protože jinak bylo k vidění velice svázané utkání. Baskové sice postupně přebírali iniciativu a měli více ze hry, žádnou gólovku si ale nevytvořili.

Až po změně stran, přesně v 55. minutě, posunul Oyarzabal balón na Williana Josého, který z dobré pozice trestuhodně přestřelil. O šest minut později sice na druhé straně rozvlnil síť Sandro Ramírez, ale branka nemohla být z důvodu ofsajdu uznána. Gól nepadl ani čtvrthodinu před koncem, kdy se sám před brankářem zjevil hráč Valladolidu a Gargallo musel rychle na zem.

Utkání směřovalo k nerozhodnému konci a nic na tom nezměnily ani další střelecké pokusy Merina a Isaka. Ve Valladolidu zkrátka branka nepadla a konečná remíza je pro oba spíše ztrátou. Baskové i přes to drží čtvrté místo, které znamená účast v příštím ročníku Ligy mistrů.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele