19. kolo
03.01.2020 19:00 CET
2 : 2
(1:2)

Reportáž

Leganés navázal na povedený závěr roku a z Valladolidu veze bod

Fotbalisté Leganésu navázali na závěr minulého roku a i z prvního lednového klání získali důležitý bod. Při troše štěstí z toho mohla být i výhra, ale Valladolid dokázal čtvrthodinu před koncem podruhé v zápase vyrovnat a výsledek 2:2 už se nezměnil.

Leganés měl před koncem roku skvělou formu a dal jasně najevo, že se hodlá v nejvyšší soutěži zachránit. Po svátcích ho navíc čekal oblíbený soupeř - Valladolid, byť na jeho půdě. Začátek byl v podání Pepineros úchvatný, už ve 4. minutě táhl akci po levé straně hřiště En-Nesyri a dlouhou přihrávkou před branku vyzval ke skórování Martina Braithwaita - 1:0 pro Leganés. Z rychlého úderu se dokázal Valladolid oklepat a za čtyři minuty srovnal po dobré práci Guardioly Enes Ünal. Nicméně ani tenhle výsledek neměl dlouhého trvání a ve 13. minutě už Leganés zase vedl. Braithwaite centrem našel kopačku Roqueho Mesy a ten dal na 2:1.

Po divočejším začátku se hra trochu uklidnila a další vzrušení přinesl až závěr prvního poločasu. Braithwaite se zjevil před Masipem úplně sám a trestuhodně přestřelil. To byla obrovská šance Leganésu, která později musela mrzet. Ještě do přestávky vystrašil hostující příznivce nebezpečnou ranou Guardiola.

Leganés se ve druhém poločase dlouho bránil, ale nadějné vedení nakonec neudržel. Jedenáct minut před koncem zužitkoval snahu domácích hlavičkující Enes Ünal a výsledek 2:2 se až do konce nezměnil.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
Elmas

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele