18. kolo
21.12.2019 13:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Sevilla si odvezla všechny body z Mallorcy

Sevilla si odvezla z Mallorky všechny body a zůstává na třetím místě. Hosté byli jednak aktivnější i efektivnější, ale všechno mohlo být jinak, kdyby domácí proměnili první velkou šanci.

Utkání se mohlo vyvíjet úplně jinak, kdyby Mallorca proměnila obrovskou šanci na začátku utkání. V 5. minutě přilétla do pokutového území Sevilly přihrávka a Lago Junior zblízka trestuhodně přestřelil. Byla to příležitost, která měla skončit gólem a která nakonec domácí stála body. Sevilla se poprvé ozvala po čtvrthodině hry, ale pohotovou ránu Ocampose vyrazil Reina. O dvě minuty později už hosté vedli, na rohový kop Banegy si naskočil Diego Carlos a vyběhnutý Reina inkasoval.

Andalusané pak kontrolovali hru a domácí k ničemu nepouštěli. První poločas skončil jejich zaslouženým vítězstvím, ovšem Mallorca měla před sebou ještě dalších pětačtyřicet minut. Ani po změně stran to domácím nešlo a po hodině hry přišel rozhýbat ofenzívu Juan Hernández. Naneštěstí pro Mallorcu došlo faulu Mohammeda na Jordána a Sevilla měla k dispozici pokutový kop. Éver Banega ho suverénně proměnil a Rojiblancos už vedli 2:0.

Mallorce ještě zbývala půlhodina do konce, ale Sevilla držela otěže zápasu pevně ve svých rukou. Domácí se nakonec nedočkali ani kontaktní branky, pár minut před koncem jí byl blízko Gámez, ale Vaclíka zachránila tyčka. Český brankář si ve španělské lize připsal další nulu, ale co je důležitější, že Sevilla získala tři body a upevnila si třetí místo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
Elmas

1:2

Reagovat
Pharrell

1:2

Reagovat
Pharrell

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele