25. kolo
23.02.2020 18:30 CET
0 : 3
(0:1)

Reportáž

Sevilla dobyla Coliseum Alfonsa Péreze, Getafe nasázela tři góly

Až nečekaně jednoznačným výsledkem skončil přímý duel o postavení v TOP 4 mezi Getafe a Sevillou."Azulones" tentokrát nenavázali na skvělé výsledky ať už z domácí soutěže nebo Evropské ligy a od Sevilly museli skousnout hořkou porážku 0:3. Sevilla si zajistila vedení na sklonku prvního poločasu díky trefě Lucase Ocampose a po změně stran se přidali Fernando a Koundé.

Getafe ve čtvrtek porazilo Ajax Amsterdam 2:0 a na setkání se Sevillou se těšilo. Také Andalusané měli v nohách Evropskou ligu, konkrétně duel na půdě rumunské Kluže, který skončil remízou.

Sevilla ukázala svůj potenciál už v 7. minutě, kdy Luuk de Jong sám před Soriou nechal vyniknout domácího brankáře. Getafe se pak snažilo kontrolovat hru a k vidění byla víceméně vyrovnaná partie. Zdálo se, že v prvním poločase gól nepadne, ale dvě minuty před přestávkou hrubě chyboval Cucurella, který podklouzl a Reguillón pak nabídl balón před prázdnou branku skórujícímu Lucasi Ocamposovi.

O přestávce došlo na straně hostí k nečekanému střídání, utkání nedochytal brankář Tomáš Vaclík, jehož mezi tyčemi nahradil Yassine Bounou. Sevilla byla ve druhém poločase lepší a v 67. minutě zaslouženě zvýšila na 2:0. Suso rozehrál standardku na De Jonga, který vrátil balón před branku na Fernanda a i když domácí reklamovali ofsajd, branka byla regulérní. Čtvrthodinu před koncem pak bylo definitivně rozhodnuto, Jules Koundé v náběhu do vápna prostřelil Soriu potřetí a Getafe rezignovalo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nechali bod Espanolu a přivezou 3 z Getafe? I takové věci se dějí. Snad NE.

Reagovat
smazaný uživatel

Musím- ty pííííčo.

Reagovat
Ed_Hazard

asdasd

Reagovat
Ed_Hazard

Eyes

Reagovat
Ed_Hazard

Eyes on Microsoft Windows 10

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele