18. kolo
21.12.2019 16:00 CET
4 : 1
(2:0)

Reportáž

Barcelona nadělila Alavésu čtyři góly

Barcelona svým fanouškům nadělila skvělý dárek, Alavés doma porazila 4:1 a udržela si vedení před Realem Madrid. Opět se trefil kompletní ofenzivní trojzubec - Messi, Griezmann, Suárez, který ještě doplnil záložník Vidal.

Rok 2019 s největší pravděpodobností zakončí na prvním místě španělské LaLigy obhájce trofeje FC Barcelona, rozhodla o tom vysoká výhra nad Deportivem Alavés, která se tak trochu dala očekávat. Katalánci nepředvedli v El Clásicu kdovíjaký výkon a po remíze 0:0 s Realem Madrid chtěli na Camp Nou zvítězit.

Od začátku Barcelona diktovala tempo a v 10. minutě poprvé skórovala, ovšem sudí Messimu odmával ofsajd. Domácím to nevadilo, o čtyři minuty později si seběhl na zpětnou přihrávku Antoine Griezmann a Barca vedla 1:0. Tempo hry pak trochu opadlo, nicméně Barcelona byla nadále nebezpečnější. Pět minut před přestávkou těsně minul branku Lionel Messi, ale Barca i tak druhý gól do poločasu stihla. Po ose Messi-Suárez se trefil přesnou ranou k tyči Arturo Vidal.

Alavés toho moc nepředvedl, ale po přestávce se dokázal vrátit do zápasu kontaktní brankou. Na Duarteho centr si v náběhu naskočil Pere Pons a přesně umístěnou hlavičkou snížil. O chvíli později mohlo být i vyrovnáno, ale zaváhání v katalánské defenzívě nepotrestal Aleix Vidal. Barcelona v tu chvíli úplně vypadla z tempa a o vyrovnání si koledovala, nicméně v 69. minutě parádně vypálil ze střední vzdálenosti Lionel Messi a už to bylo zase o dva góly. Čtvrthodinu před koncem uzavřel střelecký účet Luis Suárez, když proměnil pokutový kop, nařízený po ruce Martína. Barcelona vyhrála 4:1 a i nadále zůstane v čele LaLigy.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3-0

Reagovat
Elmas

3:0

Reagovat
Pharrell

1:1

Reagovat
boryland

pha…….ty budeš taky idi.tskej kr.plík…..viď....

Reagovat
boryland

4:0...…Leo,Luis,Griez.………….

Reagovat
boryland

Leo 2.....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele