25. kolo
23.02.2020 21:00 CET
3 : 1
(1:1)

Reportáž

Atlético se vrátilo na třetí místo, porazilo Villarreal

Po Liverpoolu si Atlético Madrid smlslo i na Villarrealu a vrátilo se na průběžnou třetí příčku. Svěřenci Diega Simeoneho sice jako první inkasovali, ale pak vstřelili tři branky v řadě a celkem bez problému zapsali tři body.

Pro Atlético to ale nebyl nejlepší začátek, po čtvrthodině hry si hosté vytvořili první vážnější šanci a tu také proměnili. Paco Alcácer si zpracoval na hranici šestnáctky balón a tvrdě k tyči vypálil, načež Oblak se mohl natahovat jak chtěl. "Atléti" se pak usadili na polovině Villarrealu, ale dlouho na svojí příležitost čekali. Ta se naskytla po půlhodině hry a Asenjo nejprve lapil akrobatický pokus Saviće i bezprostřední dorážku Moraty. Fanoušci Colchoneros se dočkali až pět minut před přestávkou. Vrsaljko pěkným obloučkem za obranu našel Ángela Correu, který těsně před Asenjem poslal balón do sítě.

Poločasový stav byl víceméně na obě strany zasloužený. Villarreal měl v první půli jen jednu šanci a tu potrestal. Druhá příležitost se naskytla po hodině hry, kdy nebezpečně pálil Gerard Moreno. Oblak musel pokus vyrážet a byl to on, kdo "Atléty" zachránil před inkasovaným gólem. Na to konto pak Atlético udeřilo, Ángel Correa tentokrát v roli nahrávače posadil balón na hlavu Kokeho a kapitán domácích strhl vedení na madridskou stranu.

To už byl na hřišti i talentovaný João Félix jehož start byl proti Villarrealu nejistý. Mladý Portugalec o deset minut po Kokeho brance vypálil z hranice šestnáctky a přízemní střelou překonal Asenja potřetí. Dohnat na Wanda Metropolitano dvoubrankový náskok, to je prakticky nemožné a Villarrealu se to dle očekávání nepovedlo. Atlético se tak po výhře 3:1 vrátilo na průběžnou třetí příčku, Villarreal je se ztrátou pěti bodů na sedmém místě.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Až tak jednoduché-1,68 ?

Reagovat
smazaný uživatel

Přidali 4 desetinky,to nic nemění na skutečnosti , že UMÍ.

Reagovat
Pharrell

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Dvojka

Reagovat
Pharrell

Škoda Villarreal

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele