6. kolo
27.09.2018 20:00 CET
2 : 1
(0:0)

Reportáž

Real Valladolid - Levante UD 2:1

Spolu s Valencií zůstával nováček soutěže z Valladolidu do této chvíle jediným celkem LaLigy, který se nezaradoval z jediného vítězství. Ve vloženém šestém kole se ale konečně dočkal. Před vlastními fanoušky se mu podařilo skolit těsně Levante a okamžitě se katapultoval ze samotného dna tabulky až na čtrnácté místo.

Proti sobě se střetly celky, které rozhodně nemohly vesele plesat nad tím, jak vstoupily do nového ročníku. Real doma nezískal jediný bod, dokonce nevstřelil jedinou branku, venku pak uhrál jen tři remízy. Granotas naopak v posledních pěti kolech urvali jen jeden bod, přičemž jejich dosavadním nejlepším výsledkem byla cenná výhra na půdě Betisu.

Sice se mělo jednat o předem vyrovnané utkání, každopádně nejdůležitější statistické údaje, jako například držení míče či poměr střel na bránu, vyznívaly spíše pro domácí. V první vážnější příležitosti se objevil ve 13. minutě domácí forvard Čop, dostal se ovšem do poměrně složitého úhlu, a tak na bližší tyčce brankáře Oiera nepřekvapil.

První poločas byl jinak určitě méně zajímavější než ten druhý, klub z Valencie zahrozil vůbec poprvé až po půlhodině hry, to když od středové čáry doběhl až do nebezpečné pozice José Luis Morales, ovšem ani nadvakrát gólmana Jordiho Masipa nepřekonal. V nastavení sice rozvlnil síť Čop, video ho ovšem usvědčilo z ofsajdu, a jeho gól tak nebyl uznán.

O všem podstatném se rozhodovalo až po přestávce a první změnu skóre s sebou přinesla 47. minuta. Campaňa rozehrál rohový kop centrem do šestnáctky, z níž ještě svou hlavičkou Sergio Postigo trefil pouze rukavice Jordiho Masipa, každopádně z následné dorážky se už prosadil. Nicméně Valladolid se po tomhle inkasování nevzdal. A udělal dobře.

Srovnáno bylo jen o tři minuty později, jakmile Ünal zužitkoval centr Toniho Suáreze z levé strany. V 54. minutě se nechal vyloučit Vukčevič po druhé žluté kartě a následné červené za zákrok na Toniho Suáreze, hosté tak dohrávali o deseti a oslabení nepřežili. Po rohovém kopu Míchela totiž z voleje pálil nechytatelně k tyči v 56. minutě Nacho Martínez.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele